Júlia Vargová Samospráva

Trnava má novú hovorkyňu: Svojho predchodcu strieda po 22 rokoch

Po dvadsiatich dvoch rokoch vystrieda Pavla Tomašoviča v službe pre Mesto Trnava na poste hovorcu Veronika Majtánová.

Ilustračný obrázok k článku Trnava má novú hovorkyňu: Svojho predchodcu strieda po 22 rokoch
4
Galéria
Zdroj: Mesto Trnava

Informovala o tom Elena Ursínyová z Kancelárie primátora. Nová hovorkyňa je rodená Trnavčanka. V Malom Ríme aj študovala, úspešne absolvovala masmediálne štúdiá na Fakulte masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. „Od roku 2016 pracuje pre Mesto Trnavu v kancelárii primátora ako vedúca úseku komunikácie a marketingu. Venuje sa príprave článkov a tlačových správ o činnosti samosprávy, komunikácii s verejnosťou i médiami, správe sociálnych sietí a komunikačnej stránke projektov mesta,“ upresňuje Ursínyová.

Hovorca Trnavy Pavol Tomašovič vo svojej doterajšej funkcii skončil. Na radnici strávil šesť volebných období a počas svojho pôsobenia „vystriedal“ troch primátorov.

„Pavlovi Tomašovičovi ďakujeme za prácu pre Mesto Trnavu a želáme mu veľa úspechov na novej pozícii riaditeľa Knižnice Juraja Fándlyho v Trnave,“ dodáva Ursínyová. Bývalý hovorca od augusta riadi miestnu knižnicu. O svojej predchádzajúcej práci, aj o tom, akú má víziu po nástupe na nový post, nám porozprával v nedávnom rozhovore.

Foto: ilustračné

Trnava má novú hovorkyňu: Svojho predchodcu strieda po 22 rokoch
4
Galéria
Foto: Júlia Vargová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM