Lucia Lauková Správy

Trnava ukáže srdce: Charitatívny punč zahreje a pomôže druhým

Charitatívny stánok trnavskej radnice aj tento rok ponúka možnosť urobiť dobrý skutok. Jednou z adventných tradícií je i predaj charitatívneho punču.

Ilustračný obrázok k článku Trnava ukáže srdce: Charitatívny punč zahreje a pomôže druhým
Zdroj: TASR

Mesto Trnava pokračuje aj tento rok v adventných tradíciách, ktorými vedie k spolupatričnosti aj obyvateľov či návštevníkov mesta. Ideálnym priestorom pre dobré skutky sú vianočné trhy.

Od piatka, 13. decembra do nedele 15. decembra bude ich účasťou už tradičný predaj vianočného charitatívneho punču v stánku mesta pred radnicou.

Komu pomôžete?

Horúci nápoj budú popoludní predávať v mestskom stánku zástupcovia občianskych združení Spina bifida a /alebo hydrocefalus, združujúceho rodičov, príbuzných a priateľov detí s týmito diagnózami, stacionára Náš dom, poskytujúceho dennú starostlivosť ťažko postihnutým klientom a občianskeho združenia Na trati, ktoré prevádzkuje denné centrum pre autistické deti v Hrnčiarovciach nad Parnou.

Malý darček

Prispieť môžete aj kúpou malého darčeku, ktoré vlastnoručne vyrobili klienti trnavských organizácií, občianskych združení a škôl zameraných na pomoc zdravotne alebo mentálne hendikepovaným deťom a dospelým. Predaj výrobkov v charitatívnom stánku mesta Trnavy pred radnicou potrvá až do 22. decembra.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM