Monika Hanigovská Krimi

Trnavčan sa mal vyhrážať ženám znásilnením: Polícia sa obracia k nežnejšiemu pohlaviu

Muž z Trnavy sa mal na parkovisku obchodného centra vyhrážať ženám. Polícia týmto vyzýva ďalšie ženy, ktoré by mohli byť obeťami takéhoto správania.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčan sa mal vyhrážať ženám znásilnením: Polícia sa obracia k nežnejšiemu pohlaviu
Zdroj: TASR

„Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II v krátkom čase od prijatia oznámenia vypátrali muža, ktorý sa vulgárne a nevhodným spôsobom vyhrážal dvom ženám na parkovisku obchodného centra na Pestovateľskej ulici,“ povedal pre náš spravodajský portál hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

5.februára v čase okolo 21.15 hod. pristúpil 47-ročný muž k dvom ženám, ktoré stáli pri samoobslužnej umývacej linke na parkovisku obchodného centra.

„Poškodené ženy oslovil s ponukou sexuálnych služieb ktorú keď poškodené odmietli, muž reagoval vyhrážkami o znásilnení a zabití. Poškodené ženy nasadli do motorových vozidiel a konanie muža nahlásili na linke 158,“ povedal hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Polícia vzniesla obvinenie

Podľa slov hovorcu muž z miesta odišiel, avšak na základe dobre miestnej znalosti okolia bol privolanou hliadkou Policajného zboru zadržaný a obmedzený na osobnej slobode.

„Po eskortovaní na príslušné oddelenie Policajného zboru bolo povereným príslušníkom Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II v tejto súvislosti vznesené obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania 47-ročnému Milanovi N. z Trnavy. Zároveň bolo preukázané že obvinený sa v minulosti dopustil násilnej trestnej činnosti, za ktorú bol právoplatne odsúdený. V súčasnosti je spracovaný podnet na väzobné stíhanie obvineného muža,“ potvrdil Michal Szeiff.

Vyzývajú prípadné ďalšie obete

Zároveň touto cestou policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II vyzývajú ženy, ktoré sa stali obeťami takéhoto správania zo strany vyššie uvedeného muža, ktorého popis je „modré oči, široký nos, rozsiahla pleš, odstávajúce uši, oválna tvár, vyšportovaná postava, zjavný vek 50 rokov a takúto skutočnosť doposiaľ neoznámili polícii, aby tak urobili a to buď osobne, prípadne telefonicky na bezplatnom čísle polície 158,“ oznamuje polícia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM