Rôzne

Trnavčania môžu doplniť počty poslancov: Hľadajú sa členovia komisie

Obyvatelia mesta sa môžu prihlásiť do komisií mestského zastupiteľstva. Záujemcov z radov verejnosti vyberie vedenie mesta.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčania môžu doplniť počty poslancov: Hľadajú sa členovia komisie
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Trnava ponúka občanom už v druhom volebnom období možnosť stať sa členmi komisií mestského zastupiteľstva a výborov mestských častí (VMČ).

Doplnia tak počty poslancov, ktorí boli do komisií a VMČ zvolení na ustanovujúcom zasadnutí mestského zastupiteľstva vo volebnom období 2018 – 2022.

Ide o komisie finančnú, kultúry, mládeže a športu, sociálnych vecí a zdravia, bytovú, stavebnú, územného plánovania a dopravy, tiež školstva a vzdelávania a životného prostredia a prírodných hodnôt, ktoré sú poradné, iniciatívne a kontrolné orgány samosprávy.

„V prípade záujmu je potrebné vyplniť tlačivo so súhlasom so spracovaním osobných údajov, ktoré sa nachádza na webe mesta a doručiť ho do 20. januára na radnicu,“ informovala Veronika Majtánová z odboru komunikácie na trnavskej radnici.

Záujemcov z radov verejnosti vyberie vedenie mesta a bude voliť mestské zastupiteľstvo na svojom rokovaní v utorok 12. februára.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM