Monika Hanigovská Rôzne

Trnavčania ukázali veľké srdce: Punčom prispeli ľudom, ktorí to najviac potrebujú

Vianočný punč v Trnave spájal ľudí cez Adventné trhy. Počas troch dní sa jeho predajom vyzbierala pekná suma, ktorá poputovala trom trnavským organizáciám.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčania ukázali veľké srdce: Punčom prispeli ľudom, ktorí to najviac potrebujú
Zdroj: TASR

Počas Adventných trhov v Trnave sa predával v charitatívnom stánku mesta vianočný punč. Trnavčania ale aj návštevníci mesta mohli jeho kúpou pomôcť tým, ktorí to potrebujú najviac.

Vianočný punč ponúkali od piatku 14. decembra do nedele 16. decembra tri neziskové organizácie z Trnavy. Výťažok z predaja si následne rozdelilo Občianske združenie Iskierka, Trnavská arcidiecézna charita a Centrum včasnej intervencie Trnava.

Návštevníci trhov ukázali veľké srdce. Počas troch dní pre dobrú vec vytiahli Trnavčania z peňaženiek viac ako tisícštyristo eur.

„Občianske združenie Iskierka vyzbieralo 380 eur, Trnavská arcidiecézna charita 652 eur a Centrum včasnej intervencie Trnava získalo vďaka štedrým Trnavčanom príspevok vo výške 467 eur,“ informovalo mesto a ako ďalej dodalo, tamojšie trnavské organizácie sa pri predaji striedali.

Výťažok z predaja charitatívneho vianočného punču odovzdalo mesto zástupcom jednotlivých organizácií vo štvrtok 20.decembra.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM