Monika Hanigovská Kultúra Rôzne

Trnavčania, urobte si plány na tento týždeň: Zaujímavé podujatia v Trnave a okolí

Neseďte doma a vydajte sa na podujatia. Tento týždeň si prídu na svoje milovníci zábavy, športu, umenia, tradícii ale aj karnevalu.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčania, urobte si plány na tento týždeň: Zaujímavé podujatia v Trnave a okolí
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

MO vo volejbale SŠ

7. február od 08:00 do 15.00 hod., Mestská športová hala, Rybníková, Trnava

V mestskej športovej hale v Trnave sa uskutoční MO vo volejbale SŠ. Vychutnajte si športové súperenie medzi strednými školami. Štartuje sa už o ôsmej hodine.

Maľovaná fotografia

Do 18. február, Kaštieľ Chtelnica

Malokarpatská galéria – Kaštieľ Chtelnica pozýva na výstavu Veroniky Otepkovej s názvom Maľovaná fotografia. Vychutnajte si jej diela, ktoré sú digitálne kolorované a upravované. Výstava potrvá do 18. februára 2018.

Pričom si zaujímavú výstavu môžete vychutnať v utorok od 13.00 do 17.00, štvrtok od 13.00 do 17.00 hod., sobotu od 10.00 do 12.00 hod. a od 14.00 do 17.00 hod., a v nedeľu od 10.00 do 12.00 hod. a od 14.00 do 17.00 hod. Ako informujú organizátori akcie, ostatné dni si možno pozrieť výstavu len na objednávku.

Balkan Bashavel

9. február od 21.00 do 03.00 hod., Zelený kríček, Štefániková 24, Trnava

Vypnite poriadne počas tohto týždňa. Akcia s názvom Balkan Bashavel naštartuje hudbu v rytmoch balkan beats, gypsy music, cumbie, reggae a všeličoho z world music.

Deň otvorených dverí FMK UCM 2018

9. februára, od 10.00 do 13.00 hod., FMK UCM v Trnave, Nám. J. Herdu 2, Trnava

Chcete ísť študovať na Fakultu masmediálnej komunikácie UCM v Trnave? Tak si zoberte diár, otvorte kalendár alebo si dajte pripomienku do telefónu a poznačte si, že v piatok 9. februára 2018 na vlastnej koži pocítite, aké je to byť #fmkpeople. Ako uvádzajú organizátori, v Aule UCM na Bučianskej sa dozviete všetko o štúdiu, podaní prihlášky a prijímacom konaní.

Lákavé fašiangy

10. február od 10.00 hod., Trnava, Na Hlavnej

Keď fašiangy, tak po trnavsky. Na Hlavnej ulici odštartuje 10. februára podujatie s názvom Trnavské fašiangi. Na pestrý program sa môžu ťešiť Trnavčania, ale i okoloidúci.

Zábava bude rozdelená do troch blokov a to v podobe programu s názvom fašiangové hody, maškari idú a pochovávame basu. V priloženej fotogalérie si môžete vychutnať časť programu, ukážku minuloročného sprievodu masiek cez mesto. Pozrite si kompletný program.

Fašiangová veselica s batôžkom

10. február, o 19.00 hod., v aule Strednej odbornej školy poľnohospodárstva a služieb na vidieku, Trnava

Folklórne združenie Veterán pripravilo parádnu akciu. Počas nej do muziky zahrá Ľudová hudba FS Zobor. Fašiangová veselica s batôžkom prinesie aj lákavé dobroty. Po tancovačke sa budete môcť posilniť kapustnicou, pagáčmi, či kávou.

Fašiangová zabíjačka

10. február, od 10.00 do 15.00 hod., Amfik Cafe, Halenárska 20, Trnava

Nemali ste fašiangovej zábavy dosť? Vychutnať si fašiangové dobroty môžete naďalej v našom meste. Milovníci jedla si tak prídu svoje. Jaterničky, zabíjačková kaša, krvavničky a iné dobroty budú čakať na návštevníkov tohto podujatia.

Detský karneval

11. február, od 15.00 do 18.00 hod., v Kalokagatii – CVČ na Streleckej, Trnava

Aj naši najmenší si prídu počas tohto týždňa. Detský karneval prinesie promenádu v maskách, zábavný program, karnevalové súťaže, diskotéku, karnevalovú tombolu a občerstvenie.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM