Monika Hanigovská Rôzne

Trnavčania, viete o ňom? Nové lákavé klzisko v mestskej časti Trnavy

Pod holým nebom vyrástla nová ľadová plocha. A nájsť ju môžete v mestskej časti Trnavy. Pozrite si podrobnosti o novom klzisku.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčania, viete o ňom? Nové lákavé klzisko v mestskej časti Trnavy
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ak máte v obľube korčuľovanie, mali by ste zbystriť pozornosť. V mestskej časti Trnavy vzniklo nové klzisko. Ľadovú plochu pod holým nebom môžete nájsť v neďalekej Modranke, ktorá sa nachádza sa v južnej časti nášho mesta. Práve tam sprístupnili nové klzisko určené pre verejnosť.

Nové verejne prístupné klzisko sa konkrétne nachádza v areáli tamojšej Základnej školy s materskou školou na ulici Ivana Krasku. Otvorené bolo pre verejnosť len nedávno a to deviateho januára tohto roka.

Iniciatíva rodičov

Za vznikom spomínaného klziska stojí iniciatíva rodičov. „Klzisko vzniklo na asfaltovom ihrisku vďaka iniciatíve rodičov detí z tejto lokality, ktorí počas mrazov na plochu pravidelne prilievajú vodu a umožňujú tak nielen mladším ročníkom užiť si korčuľovanie pod holým nebom,“ informuje radnica nášho mesta na svojom webe.

Na dodržiavanie poriadku na ľadovej ploche je zabezpečený správca, prevádzkovateľom klziska je ZRPŠ pri ZŠ s MŠ Modranka a VMČ 6 – Modranka.

Prevádzkové hodiny verejného klziska v Modranke:

Pondelok – Piatok: od 16.00 do 17.00 hod.

Sobota – Nedeľa: od 12.00 do 16.00 hod.

Ako uvádza a upozorňuje záujemcov o korčuľovanie mesto Trnava na svojom webe, prevádzkové hodiny budú aktualizované na stránke školy podľa počasia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM