Monika Hanigovská Rôzne

Trnavské detské ihrisko láka na nové prvky: Lezecká stena i šikmá veža, VIDEO

Na hlinách je pôvodné detské ihrisko takmer na nepoznanie. Okrem známej detskej šmykľavky sa v týchto dňoch môže pochváliť aj novými hracími prvkami.

Ilustračný obrázok k článku Trnavské detské ihrisko láka na nové prvky: Lezecká stena i šikmá veža, VIDEO
16
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

V týchto dňoch majú deti istého sídliska dôvod na radosť. Obyvateľom trnavského sídliska Na hlinách pribudlo takmer nové detské ihrisko.

Pôvodný vzhľad detského ihriska pripomína azda len šmykľavka a prírodný vzhľad lokality, kde s obľubou aj v minulosti pobehovali deti. Pozrite sa, čo všetko v ňom pribudlo.

Trnavská radnica už v júni tohto roku avizovala, že na vybraných sídliskách nechá vyrásť nové alebo vynovené prvky ihrísk.

Okrem spomínaného ihriska Na hlinách sa nariadenie dotýka ihrísk na Mozartovej, na Ulici Teodora Tekela, Limbovej. Pričom mesto si na mušku zobralo aj Guliver v Parku Antona Bernoláka a nové ihrisko na Vajanského ulici.

„Celkovo všetkých šesť ihrísk bude doplnených o nové hracie prvky za 250 000 eur,“ prezradil pre náš spravodajský portál hovorca mesta Pavol Tomašovič.

Ihrisko na sídlisku Hliny dostalo horolezeckú šikmú vežu, lezeckú skalu, herné zariadenie s preliezacím tunelom aj závesnú hojdačku s dvoma sedačkami.

Na tamojšom ihrisku pribudlo aj množstvo ďalších hracích prvkov. Na celkovej ploche 136 metrov dostali priestor aj tri lavičky. Všetky nové hracie prvky si môžete prezrieť v našej priloženej fotogalérii a videogalerii.

Zdroj: Dnes24.sk
OBRAZOM: Malých Trnavčanov víta Na hlinách takéto parádne ihrisko
16
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM