Dominika Handzušová Hokej

Trnavské podniky sú na hokejový ošiaľ pripravené: Kde si môžete šampionát vychutnať na plátne?

Trnava žije aj tento rok počas majstrovstiev hokejom. Viacero podnikov sa na prenosy v čase rôznych športových podujatí špecializujú. Kde si ich môžete vychutnať skutočne vo veľkom?

Ilustračný obrázok k článku Trnavské podniky sú na hokejový ošiaľ pripravené: Kde si môžete šampionát vychutnať na plátne?
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Reštaurácie a bary sú na nápor hokejových fanúšikov dobre pripravené. Zisťovali sme, kde si môžete pozrieť šampionát na plátne. Ak vám nevyhovujú podniky, atmosféru pri premietaní môžete zažiť aj v telocvični v Jame.

Viac zápasov naraz

Obrazovka už dnes nie je v reštaurácii ničím výnimočným. Hokej si môžete pozrieť takmer kdekoľvek. Dobre známy je napríklad viacposchodový Irish Pub. Vedia tu uspokojiť rôznych zákazníkov, odrazu tu môžete sledovať nielen dve rôzne hokejové skupiny, ale zároveň aj zápas Ligy majstrov. Viacero veľkých obrazoviek majú tiež v Merkur Pube a v penzióne Patriot.

K životu sa po zmene majiteľa prebúdza Amfik Café. Ako tvrdia na pútači pred prevádzkou, hokej si tu môžete pozrieť na najväčšom plátne v Trnave. „Dole máme pripravené plátno, kde budú primárne zápasy Slovákov. Hore máme obrazovky, takže ak by niekto chcel, môže si pozrieť aj druhý zápas,“ potvrdila nám čašníčka. Ponuku podľa nej upravia podľa želaní zákazníkov. Oficiálne otvárajú v piatok 8. mája, no zápasy si tu môžete pozrieť už teraz.

Pripravené súťaže

Veľké plátno aj obrazovky majú k dispozícii v Depe, bývalom Plzenskom dvore, kde sme tiež na premietanie majstrovstiev boli zvyknutí. „Premietame na plochu 2×1,5 metra, zákazníkom sú k dispozícii dva televízory s uhlopriečkou 152 cm,“ konkretizoval Michal Remenár z Depa.

Takmer celú stenu zaberie premietanie v Galaxy Bowlingu. S ponukou nezaostáva ani Čajka, sľubuje okrem telky aj plátno a dobrú atmosféru, pripravenú má aj súťaž. „Hokej premietame na plátne a to nielen Slovákov. Keď je záujem, tak aj ostatné zápasy,“ potvrdili nám od Partizánov. „Pre zákazníkov máme pripravenú súťaž s vodkou Amundsen, kde môžu vyhrať zaujímavé ceny.“

Mohlo by vás zaujímať:
Trnavskí hokejisti priznávajú: Aj nás pohltí hokejová horúčka
Odporúčania športových fanúšikov: Ako sa počas šampionátu správa ideálna žena :)
Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM