han Rôzne

TÝCHTO 5 krajín bude zásobovaných priamo z Trnavy! Na aké produkty sa môžu tešiť?

Logistické centrum istého módneho koncernu, ktoré by malo byť otvorené od jari budúceho roka v Trnave, bude zásobovať obchodný región piatich krajín.

Ilustračný obrázok k článku TÝCHTO 5 krajín bude zásobovaných priamo z Trnavy! Na aké produkty sa môžu tešiť?
Zdroj: logistikadnes.sk

Podľa Hany Mayerovej z tlačového oddelenia spoločnosti C&A preberie krajiny, ktoré sú v súčasnosti zásobované z distribučného centra v rakúskom Ennse.

Päť štátov

„Ide o Rakúsko, Rumunsko, Srbsko, Slovinsko a Chorvátsko,“ informovala Mayerová. Slovensko, Českú republiku, Poľsko a Maďarsko bude naďalej zásobovať fungujúce distribučné centrum v Novom Meste nad Váhom, kde v súčasnosti pracuje 153 zamestnancov.

Do Trnavy chce spoločnosť prijať ďalších zhruba 250 ľudí a v súčasnosti sa podľa Mayerovej sústreďuje na ich nábor.

Niečo o centre

Logistické centrum bude situované v CT parku pri Trnave na rozlohe 30.000 m2. C&A svoj pôvodný zámer výstavby ohlásila už v roku 2019, otvorenie sa však posunulo. Otvorením nového centra, modernizáciou informačných technológií, logistiky a distribúcie spoločnosť reaguje na nové potreby zákazníkov.

Cieľom je bezproblémová koordinácia internetových nákupných kanálov a nákupného zážitku v kamenných pobočkách, ako aj podstatné zrýchlenie dodávania tovaru do pobočiek.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM