Monika Hanigovská Rôzne

Týždeň prináša pestrý program: Tieto akcie odporúčame zažiť v Trnave a okolí

Týždeň v znamení hier, zábavy, športu aj kultúry. Pozrite sa, kam všade si môžete skočiť. Prinášame vám pestrý prehľad akcií z Trnavy a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Týždeň prináša pestrý program: Tieto akcie odporúčame zažiť v Trnave a okolí
Foto: Dominika Handzušová

Chlapi neplačú (Muškarci ne plaču)

13. február o 20.00 hod., Kino HVIEZDA Trnava, Paulínska 1, Trnava

V opustenom horskom hoteli, ktorý dnes už len naznačuje dobu svojej zašlej slávy a luxusu, prebieha psychologický experiment. Na jednom mieste sa stretne osem dobrovoľníkov z radov vojnových veteránov, zastupujúcich rôzne národnosti a etniká bývalej Juhoslávie, aby tu podstúpili spoločnú terapiu. V atmosfére obrovského prázdneho hotela vyplávajú na povrch tie najhlbšie rany minulosti, zasadené rodinou či vojnovou skúsenosťou.

Cestovateľské kino: Kuba

14. februára od 20.00 do 22.00 hod., Kino HVIEZDA Trnava, Paulínska 1, Trnava

Milovníci exotiky a ďalekých krajín by mali zbystriť pozornosť. V Trnave predstavia cestovateľské okienko zaostrené na Kubu. Neodolateľné slnko, miešané drinky, exotická kuchyňa, nákazlivá hudba, či tanec, cigary, staré autá, ale aj rady na mäso a vajíčka, aj takto opisom lákajú organizátori akcie na to, čo možno vidieť v spomínanom cestopise. Sprevádzať bude cestovateľka Katarína Líšková, ktorá týmto ostrovom prešla naprieč viac než 50-krát.

Divný Janko

14. február o 10.00 hod., Divadlo Jána Palárika, Trojičné námestie, Trnava

„Divný Janko“ slovenskej romantickej poézie je dodnes v mnohom neprekonanou osobnosťou našich literárnych dejín vôbec. Je najvýraznejším predstaviteľom slovenského romantizmu a jeden z najradikálnejších príslušníkov štúrovského hnutia. Nenechajte si ho ujsť v trnavskom divadle.

Golfový ples 2018

16. február, o 19.00 hod., Holiday Inn, Hornopotocna Street 5, Trnava

Na svoje si v Trnave prídu aj milovníci športu. Druhý ročník podujatia s názvom Golfový ples 2018 prinesie zábavu, zaujímavý program, tombolu a oveľa viac. Na plese sa predstaví rozhlasový Big Band Gustáva Broma, Robo Opatovský, Duo Live Guitars a DJ Stanley White. Moderátorom večera bude Štefan Skrúcaný. Labužníci sa môžu tešiť na bohatú večeru formou bufetu, občerstveniu na stoloch, či napríklad na fľašu vína pre dve osoby. Súčasne na podujatí vyhlásia cenu Golfista roka za rok 2018. Podujatie 16. februára odštartuje o 19.00 hodine. Ako uvádza organizátor akcie, potrebný je dres code – tzv. black tie.

Festhry Trnava

16. – 18. február, Mestská športová hala Trnava, Trnava

9. ročník prinesie množstvo zábavy a zážitkov ako inak, pri hre. Okrem všakovakých hier sa môžete tešiť napríklad aj na tvorivé dielne, stolné futbaly, kútik pre najmenších, nafukovacie atrakcie, hlavolamy, stolný futbal, air-hockey a rôzne súťaže. Festhry Trnava poskytuje zábavu nielen pre deti ale aj dospelých.

Podujatie sa uskutoční v týchto termínoch:

  • 16. februára od 15.00 do 20.00 hod.
  • 17. februára od 10.00 do 20.00 hod.
  • 18. februára od 13.00 do 18.00 hod.

Maľovaná fotografia

Do 18. február, Kaštieľ Chtelnica

Malokarpatská galéria – Kaštieľ Chtelnica pozýva na výstavu Veroniky Otepkovej s názvom Maľovaná fotografia. Vychutnajte si jej diela, ktoré sú digitálne kolorované a upravované. Výstava potrvá do 18. februára 2018.

Pričom si zaujímavú výstavu môžete vychutnať vo štvrtok od 13.00 do 17.00 hod., sobotu od 10.00 do 12.00 hod. a od 14.00 do 17.00 hod., a v nedeľu od 10.00 do 12.00 hod. a od 14.00 do 17.00 hod.

House Music Brothers

17. februára od 22.00 do 04.00 hod., MONKEY CLUB, Radlinského 2, Trnava

Zresetujte si hlavu na párty plnej #housemusic pod vedením zoskupenia House Music Brothers. V opici sa predstaví DJ JAKE MIRACLE a ako špeciálny guest Johnny de City.

V znamení volejbalu

17. – 18. februára o 18.00 hod., Mestská športová hala, Trnava

Počas týždňa si môžete odskočiť aj na volejbal. Volejbalistky Hit UCM Trnava čakajú ďalšie domáce zápasy. V sobotu nastúpia proti volejbalistkám MŠK OKTAN Kežmarok a v nedeľu proti BK97 Stova Spišská Nová Ves.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM