Dominika Handzušová Hokej Hokej

V jednom rohu sauna, v druhom skatemill: Pod tribúnou zimného štadióna vyrástlo tréningové centrum

Tréningový proces v trnavskom hokejovom klube je vďaka centru obohatený o skatemill, plochu s umelým ľadom a regeneračnú linku. Gladiátori ho chcú ponúknuť aj športovej verejnosti.

Ilustračný obrázok k článku V jednom rohu sauna, v druhom skatemill: Pod tribúnou zimného štadióna vyrástlo tréningové centrum
Foto: Dominika Handzušová

Na Zimnom štadióne v Trnave to pod tribúnou žilo čulým ruchom aj mimo sezónu. Nemakali tu však hokejisti, ale predstavitelia klubu. Za pomoci sponzorov sa postarali o stavbu unikátnych prvkov.

Pre hráčov klubu aj pre verejnosť

Priestor bol dosiaľ využívaný len čiastočne, keď tu klub pred štyrmi rokmi vystaval viacúčelovú telocvičňu. Informovali sme vás už o unikátnej ploche s umelým ľadom. Najnovšie však pribudol aj skatemill, nové náradie a náčinie a regeneračná linka s vírivou vaňou a saunou.

Centrum bude slúžiť na skvalitnenie tréningového procesu HK Trnava. Klub ho však chce ponúknuť aj verejnosti. Záujemcovia dostanú kompletný balík služieb od výučby vyškoleným trénerom až po regeneráciu s masážou.

Investícia do mládeže a budúcnosti

„Veríme, že iba kvalitné a moderné zázemie spolu s inovatívnymi metódami rozvoja hráčov nás môžu posúvať vpred. Zakúpením a realizáciou spomenutých priestorov a pomôcok atraktívnosť tréningového prostredia v Trnave neuveriteľne stúpla. Ale predovšetkým je to investícia do budúcnosti a investícia do mládeže,“ povedal generálny manažér trnavského klubu Matej Ševčík.

Tréningové centrum je aktuálne v skúšobnej prevádzke. Oficiálne otvorenie priestorov sa uskutoční počas Dňa otvorených dverí trnavského hokeja v stredu 19. augusta od 17:00 hod.

Čítajte tiež: Gladiátori majú za sebou prvý prípravný zápas: So Senicou si nič nedarovali

Tréningové centrum so skatemillom a regeneračnou linkou
10
Galéria
Foto: Dominika Handzušová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM