Monika Hanigovská Kultúra

V Trnave a okolí nuda nehrozí: Užite si rozlúčku s letom, cyklojazdu v klobúku i kino pod hviezdami

Neviete kam by ste sa vybrali počas víkendu? Náš výber podujatí vám v tom pomôže.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave a okolí nuda nehrozí: Užite si rozlúčku s letom, cyklojazdu v klobúku i kino pod hviezdami
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Víkend je tu! Užite si ho naplno s výberom podujatí. Nudiť sa určite nebudete a na svoje si prídu všetky vekové skupiny.

Rozlúčka s letom

24. septembra od 16.00 hod., Biely Kostol, futbalový štadión

Príďte sa rozlúčiť s letom! Neďaleko Trnavy už v sobotu odštartuje lákavé podujatie pre malých aj veľkých. Súčasťou akcie bude súťaž vo varení fazuľovice, detská diskotéka, maľovanie na tvár, opekanie špekáčikov či bohatý program pre deti. Prekvapením večera bude hudobná skupina Hudba z Marsu.

Sereď v pohybe 2022

24. septembra od 09.00 hod., Sereď, Námestie slobody a rôznych športoviskách

Ak ste milovníkom pohybu či vyznávačom športových aktivít, nenechajte si ujsť športovo-relaxačnú akciu v Seredi. Ako informuje mesto na svojom webe, predstavia sa členovia Taekwon-Do Sereď svojimi vstupmi a ukážkami bojového umenia, OZ Nikolka počas podujatia zabezpečí konzultácie s fyzioterapeutkou a z ,,Gymáčik-u" budú inštruktorky kurzov detského cvičenia k dispozícii pre všetkých záujemcov. No na svoje si prídu aj cyklisti a vyznávači kolieskových korčúl.

„Ako každý rok, bude podujatie určené pre celé rodiny, pre úplných amatérov a začiatočníkov v športe, aj pre tých zdatnejších športovcov. Naše animátorky sa budú venovať pri detskom ihrisku deťom zábavnými aktivitami,“ ohlasuje mesto. Kompletný program si môžete pozrieť TU.

Blšák

24. septembra od 09.00 hod. do 13.00 hod., Trnava, Mikulášske námestie a ulica M.S. Trnavského

Príďte si vychutnať pravú „blšákovú“ atmosféru. Na Blšáku kúpite nielen zachovalé oblečenie za symbolické ceny, knihy, platne, ale aj nevšedné kúsky ako staré kukučkové hodiny či päťdesiat rokov starý čajový servis.

Victoria Regia – Cyklojazda

24. septembra od 13.30 hod., Piešťany, Prírodné kino v mestskom parku

Symbolickou bodkou za Victoriou Regiou bude spanilá jazda cyklistov s vyzdobenými prilbami a klobúkmi.

Program:

  • 13.30 hod. registrácia účastníkov pred Prírodným kinom
  • 14.00 hod. štart cyklojazdy
  • 15.00 hod. vyhlásenie víťazov súťaže o najkrajší klobúk/prilbu

Účastníci sa zaregistrujú už s vyzdobenými klobúkmi.

Skalická osmička

25. septembra od 10.00 hod., Skalica

V Skalici sa uskutoční charitatívny beh pre dospelých aj deti nadácie Agel. Štartovné bude venované Onkologickému oddeleniu Fakultnej nemocnice AGEL Skalica. Ako informujú organizátori podujatia na bežeckých pretekoch nebude chýbať ani bohatý sprievodný program.

Potulky Malým Rímom

25. septembra od 16.00 hod. ,Trnava

Obľúbené podujatie pokračuje aj počas septembra. Užite si blok prednášky s názvom Oáza prírody uprostred sídliska. Ako informuje mesto Trnava na svojom webe, spoznáme biodiverzitu botanickej záhrady Materiálovo-technologickej fakulty STU. Sprevádza Radoslav Kvasničák.

Letné kino v Hlohovci

25. septembra o 20.00 hod., Hlohovec, Amfiteáter v Zámockej záhrade

V Hlohovci si užijete kino pod holým nebom aj počas septembra. Zoberte si deku, dobrú náladu a filmový zážitok môže začať! Vychutnajte si kinohit s názvom Temný rytier. Zoberte si deku a zážitok môže začať!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM