Monika Hanigovská Správy

V Trnave sa stretne 8 kandidátov na prezidenta: Budú diskutovať na pôde vysokej školy

Na akademickej pôde Fakulty sociálnych vied Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave sa stretne osem kandidátov na prezidenta.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave sa stretne 8 kandidátov na prezidenta: Budú diskutovať na pôde vysokej školy
19
Galéria
Zdroj: TASR/UCM v Trnave

O perspektívach vývoja Slovenskej republiky, občianskej spoločnosti, vzťahoch na úrovni štátnych orgánov, postavení a pôsobnosti prezidenta Slovenskej republiky budú diskutovať prezidentskí kandidáti vo štvrtok 7. marca 2019 v Trnave.

Spravodajský portál Trnava24 o tom informoval (25.2) prodekan pre rozvoj a marketing Fakulty sociálnych vied UCM v Trnave Michal Imrovič.

„Diskusiu organizuje Fakulta sociálnych vied Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Účasť zatiaľ potvrdilo 8 kandidátov na prezidenta,“ prezradil prodekan tamojšej školy.

Na akademickej pôde budú diskutovať Martin Daňo, Štefan Harabin, Eduard Chmelár, Marián Kotleba, Milan Krajniak, František Mikloško, Róbert Švec a Juraj Zábojník.

Do diskusie sa môžu zapojiť aj študenti

„Po úvodnom privítaní a predstavení jednotlivých kandidátov bude nasledovať diskusia, do ktorej sa môžu zapojiť aj študenti všetkých fakúlt, inštitútu a tiež zamestnanci Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave,“ informoval Imrovič. Diskusia odštartuje o 10.00 hod. v Aule Jozefa Matúša v Trnave. Je určená pre študentov a akademickú verejnosť.

Fakulta sociálnych UCM v Trnave vied vznikla 1. decembra 2011 ako štvrtá fakulta Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Fakulta sociálnych vied sa zameriava na výučbu a výskum v sociálnych vedách s dôrazom na oblasti politických vied, európskych štúdií, verejnej správy, verejnej politiky a sociálnych služieb a poradenstva.

OBRAZOM: Na akademickej pôde v Trnave sa stretnú kandidáti na prezidenta
19
Galéria
Zdroj: TASR

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM