Júlia Vargová Rôzne Správy

V Trnave urobili šou: Kolóna amerických áut brázdila cesty, FOTO a VIDEO

Trnavou sa prehnali unikátne americké vozidlá. Nadšenci z klubu Garage V8 Trnava už po štvrtýkrát zorganizovali American Cars Meeting.

Zdroj: Dnes24.sk

Už po štvrtýkrát sa ulicami Trnavy prehnali nádherné naleštené koráby s nadčasovým dizajnom. Americká klasika sa predstavila v celej svojej kráse najprv v Kočišskom a následne aj na trnavských cestách. Trnavčania si mohli počas soboty, 11. mája vychutnať kolónu štýlových áut.

Bolo sa na čo pozerať, po prehliadke vozidiel, súťažiach a zaujímavom programe sa autá vydali na okružnú jazdu Trnavou.

Vozidlá štartovali z Kočišského, po Kamennej ceste sa vydali smerom na Hospodársku, ďalej cez Zelený kríček a Hlbokú na Sladovnícku, Tamaškovičovu a Dohnányho späť na Hospodársku a do Kočišského.

Podujatie American Cars Meeting zorganizoval Klub amerických vozidiel Garage V8 Trnava.

Medzi unikátnymi kúskami, ktoré mohli Trnavčania vidieť nechýbali skvosty značiek Dodge, Ford, Cadillac či Chevrolet. Nadšenci štýlových amerických áut si druhú májovú sobotu rozhodne prišli na svoje. Počas toho, ako sa štýlové autá so spoločným označením made in USA prehnali Malým Rímom, ľudia stáli popri cestách v nemom úžase. Vychutnávali si pohľad na majestátne vozidlá natáčali si ich. Šou bola pastvou pre oči detí i dospelých.

Zraz amerických vozidiel
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM