Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Vážna nehoda na R1 pri Trnave: Zasahovl vrtuľník, zranené je aj deväťročné dievčatko

Nehoda spôsobila rozsiahle kolóny na frekventovanej ceste, tá je už ale prejazdná. Zranených ratovali aj leteckí záchranári.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda na R1 pri Trnave: Zasahovl vrtuľník, zranené je aj deväťročné dievčatko
Zdroj: TASR

Úsek R1 v smere na Nitru, krátko za odbočkou na obec Šoporňa, bol kvôli vážnej dopravnej nehode neprejazdný. Dopravu skomplikovali dlhánske kolóny. O prípade informovala trnavská krajská polícia na sociálnej sieti.

„Policajti z miesta hlásia zrážku 3 vozidiel a zranené osoby, aj maloleté dieťa. Na mieste zasahoval záchranársky vrtuľník,“ uvádzala polícia podvečer.

„V čase prejazdu cez R1 sa z dôvodu opráv na vozovke vytvárali kolóny. 47-ročný vodič na aute VW Passat sa pravdepodobne nevenoval dostatočne riadeniu a zozadu narazil do spomalených áut pred ním. Najskôr narazil do auta Hyudnai a vzápätí ešte do auta Dacia Duster,“ uviedli neskôr muži zákona.

Pri nehode sa podľa polície zranil vodič z VW a 9-ročné dievčatko s mamou z auta Hyudnai.

Rozsah zranení polícia v súčasnosti preveruje, podľa predbežných informácií by nemalo ísť o ťažké zranenia. Alkohol u vodičov policajti nezistili. Škoda na autách a bola odhadnúť na viac ako 40-tisíce eur. Ako dodáva polícia, presné príčiny a okolnosti nehody budú predmetom ďalšie policajného vyšetrovania.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM