Monika Hanigovská Rôzne

Vianočný videoklip: Taliansky spevák natočil v Malom Ríme vianočnú pieseň

Talianskemu spevákovi učarovala vianočná Trnava natoľko, že sa v klipe ocitlo naraz aj naše mesto. Mauro Tummolo sa prechádza v zasneženom meste v piesni È Natale.

Zdroj: YouTube.com

Taliansky spevák Mauro Tummolo je popový umelec pochádzajúci z juhu Apeninského polostrova. V Trnave sa neocitol prvýkrát, v Malom Ríme má brata, ktorý tu žije so svojou rodinou. Tú môžeme vidieť aj v jeho najnovšom videoklipe.

„Prišiel som navštíviť svojho brata a jeho rodinu a svoje dievčatá, ktoré si v klipe zahrali ako herečky. Dali mi veľmi intenzívne emócie,“ povedal spevák.

Jeho tohtoročná návšteva však priniesla i nový videoklip, ktorý sa odohráva aj v zasneženom Malom Ríme. Spevák sa vôbec netají tým, že vianočná Trnava je preňho magickým miestom.

Časť klipu k piesni È Natale (Sú Vianoce) sa odohráva v Trnave. Taliansky spevák jej venoval hneď začiatok videoklipu, keď prechádza zasneženým mestom po známych trnavských lokalitách.

„Vianoce v Trnave sú veľmi krásne a potom v tom snehu je všetko ešte viac magické. Mal som šťastie, že sme to natočili v snehu. Veľkolepé!“ zhodnotil spokojne Talian.

V talianskej piesni spieva Mauro o vzájomnej spolupatričnosti a láske. „Povedal by som, že táto pieseň je o zdieľaní pocitov medzi ľuďmi. Vzájomná láska musí byť vždy medzi ľuďmi. A tí, ktorí majú viac čo dať, by mali dať tým, ktorí to najviac potrebujú,“ povedal pre náš spravodajský portál spevák.

Opäť si nenechal ujsť vianočné trhy

Mauro Tummolo si ani tento rok neodpustil prechádzku po Adventných trhoch. „Áno, bol som opäť na vašich trnavských trhoch. Vždy ako prídem, som nadšený,“ vyznal sa nám srdečne spevák s úsmevom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM