Júlia Vargová Rôzne Správy

Vodiči pozor: cez víkend budú v Trnave a okolí prebiehať cyklistické preteky

Polícia dáva do pozornosti, že počas najbližšieho víkendu, 6. a 7. apríla, sa budú v okrese Trnava konať cyklistické preteky.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči pozor: cez víkend budú v Trnave a okolí prebiehať cyklistické preteky
Zdroj: CK Olympik Trnava

Preteky budú sprevádzať viaceré dopravné obmedzenia. Upozornila na to Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave. Polícia preto žiada motoristickú verejnosť, z dôvodu zabezpečenia I. kola Slovenského pohára v cyklistike, o rešpektovanie pokynov. K prvému obmedzeniu príde 6. apríla, v meste Trnava.

„Preteky povedú cez miestne komunikácie po uliciach A. Sládkoviča, Hospodárska, Hodžova, Študentská, P. Pázmaňa, Kalinčiakova a J. Bottu. Úplne uzavretá bude Ulica Študentská, a to v čase od 08:00 do 19:00, (od križovatky Študentská – Bottova a križovatku Študentská – Kalinčiakova – Hodžova),“ konkretizuje Linkešová. Ďalej dodáva, že vodiči budú musieť na prepravu využiť priľahlé ulice.

Preteky budú pokračovať aj nasledovný deň, avšak nie priamo v Trnave. „V nedeľu, 7. 4. žiadame vodičov o zvýšenú opatrnosť v čase od 10:30 do 15:00 na trase Suchá nad Parnou, Košolná, Dlhá, Matildin Dvor, Dolné a Horné Orešany a späť do obce Suchá nad Parnou,“ informuje hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Ako dodáva, aj v tomto prípade ide o cyklistické preteky. Tie budú prebiehať za plnej prevádzky ostatných účastníkov cestnej premávky. „Žiadame vodičov, aby počas pretekov rešpektovali pokyny polície a odporúčania usporiadateľskej služby,“ dodáva Linkešová

Foto: ilustračné

Zdroj: KR PZ Trnava
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM