Správy

Vodiči, pozor: Na viacerých úsekoch ciest vznikajú KOLÓNY, TU všade sa zdržíte!

Na viacerých úsekoch komplikujú situáciu kolóny. Spôsobujú ich aj nehody.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor: Na viacerých úsekoch ciest vznikajú KOLÓNY, TU všade sa zdržíte!
Zdroj: TASR/Pavol Ďurčo

Na viacerých úsekoch slovenských ciest sa šoféri v piatok popoludní výrazne zdržia v kolónach, ktoré sa vytvárajú aj v dôsledku nehôd. Informujú o tom zdroje dopravných informácií.

Na diaľnici D1

Stellacentrum oznamuje až 60-minútové zdržanie v oboch smeroch z úseku medzi Donovalmi a Liptovskou Osadou, odstraňujú tam nehodu, navyše v úseku pracujú aj cestári. „Na diaľnici D1 za Zelenčom v smere do Trnavy sa v kolóne zdržia vodiči už od Čataja,“ upozorňuje. Výrazné zdržanie hlásia aj z úseku medzi Piešťanmi a Trenčínom, kde sa na 84. kilometri stala reťazová nehoda. "Kolóne sa môžete vyhnúť cez Piešťany a napojení sa na D1 pri Hornej Strede,“ radí.

Aj z Banskej Bystrice a…

Zelená vlna RTVS na Twitteri informuje o 20-minútovom zdržaní v smere z Banskej Bystrice na Brezno, polhodinu strávia vodiči v kolóne pred Belou smerom zo Žiliny. Upozorňuje aj na dopravné nehody v Bratislave. „Na zjazde z D2 na Lamač smerom z Tunela Sitina sa zrazili dve autá, stoja na pravej krajnici. Na Patrónke smerom z Lamača sa zasa zrazil trolejbus s osobným autom, blokujú jeden pruh a krátko sa zdržíte,“ referuje vodičom.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM