Monika Hanigovská Rôzne

Vyberajte spolu s nami: Najatraktívnejšie podujatia tohto víkendu v Trnave a okolí

Urobte si plány spolu s nami. Prinášame vám výber podujatí konaných počas tohto víkendu v Trnave a okolí, ktoré považujeme za tie najatraktívnejšie.

Ilustračný obrázok k článku Vyberajte spolu s nami: Najatraktívnejšie podujatia tohto víkendu v Trnave a okolí
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Hudba na radnici

24. – 25. júna 19:00 na nádvorí radnice, Trnava

V našom meste sa uskutoční druhý ročník letného hudobného festivalu s názvom Hudba na radnici. Nenechajte si ujsť bohatú hudobnú nádielku. Prvé sobotné a nedeľné tóny si budú môcť návštevníci vychutnať vždy o 19.00 hodine.

Koncert speváckeho zboru Voci Allegre

24. júna 19.00 Kostol Najsv. Srdca Ježišovho na Tulipáne, Trnava

Počas víkendu môžete zažiť naživo aj koncert speváckeho trnavského zboru Voci Allegre. Komorný koncert sa predstaví o 19.00 hodine.

Divoká babská jazda

24. júna 19.30 Kino Hviezda, Paulínska, Trnava

Doprajte si divokú babskú jazdu na filmovom plátne. Keď najlepšie kamošky žúrujú, stať sa môže čokoľvek… Päť bývalých spolužiačok sa po rokoch znovu stretáva, aby oslávili rozlúčku so slobodou jednej z nich. Párty sa však rýchlo zvrtne, keď nešťastnou náhodou zabijú striptéra, ktorý ich mal v tento výnimočný večer zabávať. Ako si s týmto fatálnym omylom poradí dámska zostava na čele so Scarlett Johansson?

Opulentná sviňa

24. júna 20.00 Divadelné štúdio DISK, Rudolfa Dilonga, Trnava

Vo svojej päťdesiatej deviatej sezóne divadelný súbor DISK Trnava stavia opäť na kvalitných hereckých výkonoch. Nenechajte si ujsť ich aktuálne predstavenie s názvom Opulentná sviňa. A o čom je vôbec táto hra? Ako uvádza organizátor akcie, predstavenie ponúkne paradoxný pohľad na svet, kde sa samotná vulgárnosť mieša s krásnym, tragickým, komickým až groteskným dejom. Ako uvádza organizátor, predstavenie je vhodné pre diváka od 18 rokov.

Klubová noc

24. júna 21.00 Art Club, Hlavná 17, Trnava

Zresetujte si poriadne hlavu v klube. V poradí deviate pokračovanie hudobnej klubovej noci DnB Demolition prinesie do Art Clubu zaujímavého headlinera z Rumunska.

Bábkové predstavenie – Princ Bajaja

25. júna 17:00 na malom pódiu za Nyáryovskou kúriou, Bučany

Len skok od nášho mesta sa uskutoční lákavý program pre najmenších. V obci Bučany za Nyáryovskou kúriou zažijú detské očká klasické bábkové divadelné predstavenie s názvom Princ Bajaja v podaní Nely Dušovej a jej Teatra Neline. Ako uvádza organizátor tejto akcie, je potrebné, aby si deti priniesli na sedenie malý vankúšik. Vstup bude je voľný.

Dedičstvo hračiek – odkaz našich predkov

25. júna od 14.00 do 18.00 Nyáryovská kúria, Bučany

Okrem bábkového divadla si môžete vychutnať v Bučanoch aj výstavu s názvom Dedičstvo hračiek – odkaz našich predkov, ktorá je pre návštevníkov otvorená v rámci víkendu len v poslednú nedeľu v mesiaci. Doprajte si utešený pohľad na historické hračky, bábiky, hry, ale aj rozprávkové knižky, pohľadnice či fotografie. Na výstave si budete môcť vychutnať napríklad mnohé hračky, ktoré si ešte pamätajú časy Rakúsko-Uhorska. Dopriať si takúto lákavú výstavu si budete môcť ešte počas dvoch letných nedieľ a to 30. júla a 27. augusta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM