Lucia Lauková Rôzne

Vynovte si šatník: Na Charitný bazár môžete na oplátku priniesť aj klasický príbor

Dobrí ľudia dokázali počas roka zaplniť kapacitu v sklade Centra pomoci človeku. Niektorých vecí majú teraz nazvyš. Chýbajú však potraviny.

Ilustračný obrázok k článku Vynovte si šatník: Na Charitný bazár môžete na oplátku priniesť aj klasický príbor
Zdroj: TASR

V priestoroch radnice na Hlavnej ulici sa bude vo štvrtok 19. decembra konať Charitný bazár. Otvorený bude od 10.00 do 17.00. Návštevníci si budú môcť vyberať z kúskov, ktoré sa počas roka zo šatníka Centra pomoci človeku nepodarilo využiť.

Čím pomôcť?

Akciu organizuje v spolupráci s mestom Trnavská arcidiecézna charita. „V našom šatníku sa počas roka nakopilo veľa vecí, ktoré pre klientov nevyužijeme. Sú to však skutočne krásne kúsky oblečenia, ale aj potrieb do domácnosti. Veď komu by sa doma nehodila napríklad originálna šálka na kávu,“ uvádzajú organizátori na FB profile udalosti.

„Verejnosť môže na výmenu priniesť to, čo klienti centra potrebujú – rybacie alebo mäsové konzervy, paštéty či hygienické pomôcky,“ píše radnica.

Centrum pomoci človeku sa snaží ísť ekologickou cestou. Preto zháňa aj klasické príbory, aby nemuseli používať plastový. „Ak nechcete nič nosiť, prijmeme za veci aj dobrovoľný príspevok,“ dodávajú organizátori.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM