Správy

Zábava i užitočné informácie: UCM v Trnave láka na deň otvorených dverí

Rozhodujete sa o svojej budúcnosti? Možno aj vás láka štúdium na Univerzite sv. Cyrila a Metoda v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Zábava i užitočné informácie: UCM v Trnave láka na deň otvorených dverí
Zdroj: Kristián Pribila

Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave pripravuje obľúbené podujatie, ktoré láka nielen maturantov. Škola zverejnila podrobnosti o blížiacom sa dni otvorených dverí.

„Príď nás pozrieť na DOD UCM – na jednom mieste budú prezentované všetky študijné programy na jednotlivých fakultách. A ešte sa aj sa zabavíš pri speve superstaristu Jakuba prípadne vyhráš v tombole,“ láka trnavská univerzita.

Brány Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave sa otvoria v stredu 12. februára 2020 so začiatkom o 9.00 hodine.

Vaše kroky by vtedy mali smerovať do Auly J. Matúša na Bučianskej 4. Tešiť sa môžete na prezentácie všetkých fakúlt a súčastí UCM.

O náladu sa postará vystúpenie hviezdy SuperStar Jakuba Pružinského, ktorý je študentom trnavskej univerzity. Chýbať nebude ani tombola, v ktorej budú môcť návštevníci vyhrať zaujímavé ceny. Účastníci sa stanú svedkom živého vysielania rádia AETTER.

„Prítomní budú aj zástupcovia univerzitného folklórneho súboru TRNAFČAN, spevokolu UNITTY, televízie FMK TV, divadla THE(art)RE, UNIVERZITNEJ KNIŽNICE či ŠTUDENTSKEJ RADY UCM, ktorí ti radi odpovedia na všetko čo ťa zaujíma ivé vysielanie rádia AETTER,“ informujú organizátori prostredníctvom udalosti na sociálnej sieti.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM