Monika Hanigovská Rôzne

Zaostrené na detaily! Otestujte sa vo fotokvíze, ako dobre poznáte Malý Rím (2.časť)

Trnavčania, ukážte sa ako dobre poznáte Trnavu. Spoznáte tieto detaily nášho mesta? Otestujte sa hneď teraz v našom fotokvíze.

Ilustračný obrázok k článku Zaostrené na detaily! Otestujte sa vo fotokvíze, ako dobre poznáte Malý Rím (2.časť)
Zdroj: TASR

Trnava má množstvo krásnych ale aj zaujímavých miest. Tie viac, či menej ukrývajú pozoruhodné uličky, stavby ale napríklad aj rôzne vyobrazené detaily, ktoré môžeme ľahko prehliadnuť.

Nech už skloníme hlavu na zem, na úroveň očí alebo ešte vyššie, stále dokážeme nájsť množstvo rôznych detailov vo forme plastík, citátov, malieb ale aj napríklad náznakov dávnej histórie.

Pripravili sme pre vás druhý diel kvízu, ktorý odhalí ako dobre poznáte Trnavu v detailoch. Vybrali sme preto desať foto výjavov, ku ktorým treba zaradiť správny objekt alebo ulicu. Hrajte TU:Trnava z rôznych uhlov: Spoznáte tieto miesta na fotkách? (2. časť)

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom. Kvízuj ako prihlásený používateľ a dostaň sa do rebríčka najlepších hráčov! Ak u nás nemáte účet, zaregistrujte sa TU.

Prvý diel tohto obľúbeného fotokvízu nájdete TU: Trnava z rôznych uhlov: Spoznáte tieto miesta na fotkách?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM