Rôzne

Zbavte sa nepotrebných vecí a odneste si niečo pekné: V Trnave pripravujú SWAPY oblečenia

Re-use centrum, ktoré na Bottovej ulici v Trnave funguje dva roky, pripravilo na letné mesiace sobotné výmenné akcie vecí - swapy.

Ilustračný obrázok k článku Zbavte sa nepotrebných vecí a odneste si niečo pekné: V Trnave pripravujú SWAPY oblečenia
Zdroj: TASR

Informovala o tom manažérka komunikácie a CSR spoločnosti FCC Slovensko Zuzana Krenyitzká, ktorá prevádzku Back2Life ako prvú na Slovensku otvorila. Prvý swap na otvorenom priestranstve bude v sobotu 24. júna.

Prineste nepotrebné, odneste si niečo nové

Je to rovnaký deň, ako sa uskutoční v Trnave aj Letná zóna bez peňazí v areáli Gymnázia Jána Hollého. Tam majú možnosť si záujemcovia zobrať veci bezplatne.

„Na swape budú môcť využiť moderný spôsob výmeny – odovzdať oblečenie, ktoré im je ľúto vyhodiť do kontajnera, a zároveň si za symbolickú cenu vybrať niečo pekné na seba,“ uviedla Krenyitzká.

Maximálne jedna taška

Oblečenie by nemalo byť poškodené, malo by byť pekné, čisté a vypraté. Limitom je jedna taška na osobu. Návštevníci môžu priniesť oblečenie do Back2Life centra aj počas otváracích hodín, mimo termínov konania swapov.

Nasledujúce štyri akcie majú termín 8. a 22. júla a 12. a 26. augusta.

Bežne môžu občania do centra nosiť zariadenie a vybavenie domácností, ručné náradie, športové potreby, hračky, knihy, umelecké predmety, hudobné nástroje, hodiny, detské kočíky, ale aj kabelky, kufre a tašky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

♻️ SWAP OBLEČENIA ♻️ Už 24. júna štartujeme náš prvý SWAP oblečenia, 👗👚 ktorý sa bude konať vždy v sobotu v uvedených...

Posted by FCC Slovensko on Thursday, June 15, 2023
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM