Júlia Vargová Krimi

Žena šoférovala po Trnave s 1,5 promile: V aute sedeli dve malé deti

Policajti zadržali ženu, ktorá jazdila po Trnave s 1,5 promile alkoholu v dychu. V aute viezla dve deti vo veku štyri a šesť rokov.

Ilustračný obrázok k článku Žena šoférovala po Trnave s 1,5 promile: V aute sedeli dve malé deti
Zdroj: TASR

O žene, ktorú policajti PMJ zadržali pri tom, ako jazdila so svojimi malými deťmi pod vplyvom alkoholu, informovala Martina Kredatusová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave. „Operačné stredisko dostalo včera (11.7.) podvečer informáciu, že žena mala na parkovisku na Ulici Rybníkovej v Trnave bezdôvodne jazdiť naprieč celým parkoviskom a údajne mala byť pod vplyvom alkoholu,“ informovala Kredatusová.

„Informáciu o vodičke dostali všetky hliadky v Trnave a krátko na to policajti PMJ podozrivý VW GOLF zastavili na Bučianskej ulici v Trnave. Vodičku vyzvali, aby predložila doklady a podrobila sa orientačnej dychovej skúške na alkohol. V dychu jej namerali hodnoty, najskôr 0,69 mg/l a neskôr 0,73 mg/l, čo je 1,5 promile alkoholu,“ dodala hovorkyňa.

Trnavčanke policajti zadržali vodičský preukaz. Ďalšiu jazdu jej zakázali a predviedli ju na policajnú stanicu.

Ako informuje Kredatusová, dve deti, ktoré sa počas incidentu nachádzali v aute, odovzdali policajti starej mame. „Tridsaťročná žena je podozrivá z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a do rozhodnutia súdu zostáva v cele policajného zaistenia. O jej vine a treste sa rozhoduje v tzv. super rýchlom konaní,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM