Júlia Vargová Rôzne Správy

Zmeny v Trnavskej nemocnici: Chce obnoviť budovy i techniku a vystavať parkoviská

Trnavská nemocnica plánuje v tomto roku niekoľko investícií. Vďaka nim by malo byť parkovanie v areáli jednoduchšie a interiéry aj exteriéry budov krajšie.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny v Trnavskej nemocnici: Chce obnoviť budovy i techniku a vystavať parkoviská
9
Galéria
Foto: Júlia Vargová / Zdroj: Dnes24.sk

Pripravované zmeny vo Fakultnej nemocnici Trnava sú v štádiu riešenia. Informovala o tom Katarína Tittelová, hovorkyňa Fakultnej nemocnice Trnava. Tá má podľa jej slov v roku 2019 na pláne hneď niekoľko investícií.

Podľa hovorkyne je na pláne rekonštrukcia fasád na onkologickej klinike a detskej klinike, aj stavebné úpravy týkajúce sa rekonštrukcií najmä sociálnych zariadení na oddelení neurológie, psychiatrie a onkologickej klinike.

Rekonštrukcie sa dočkajú aj strechy na onkologickej klinike, gynekologicko-pôrodníckej klinike, pavilóne internej kliniky a budove technicko-ekonomického odboru.

Okrem rekonštrukcií exteriérov a častí interiérov určitých budov sa obnovy dočká aj vybavenie. „Fakultná nemocnica Trnava plánuje obnovu prístrojovej techniky, vybudovanie nového angiologického pracoviska, pracoviska magnetickej rezonancie a zakúpenie nového CT prístroja,“ uvádza Tittelová.

Vďaka plánovaným zmenám by to malo byť o čosi jednoduchšie aj s parkovaním v nemocničnom areáli. „Ďalej plánujeme výstavbu 2 parkovísk a riešenie parkovania v areáli FNTT, ktorým by sme chceli umožniť našim pacientom pohodlné parkovanie v bezprostrednej blízkosti miesta ich ošetrenia a zároveň zvýšiť bezpečnosť premávky chodcov ako aj vozidiel v areáli FNTT,“ dodáva hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Fakultná nemocnica Trnava plánuje obnoviť budovy i techniku, vystavať parkoviská
9
Galéria
Foto: Júlia Vargová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM