Anton Hrachovský Krimi

Známy slovenský DJ v kritickom stave: Po dopravnej nehode pri Trnave bojuje o život

Slovensko zasiahla cez víkend ďalšia smutná správa. Pri Trnave mal autonehodu jeden zo známych umelcov.

Ilustračný obrázok k článku Známy slovenský DJ v kritickom stave: Po dopravnej nehode pri Trnave bojuje o život
Zdroj: TASR

Podľa informácií TV Markíza DJ Mairee (26-ročný Miroslav z okresu Pezinok) havaroval v sobotu 23. septembra ráno o 8:45 na diaľnici D1 pred Trnavou v smere na Bratislavu.

Podľa trnavskej krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej, ktorej vyjadrenie priniesol aj portál tvnoviny.sk, na diaľnici D1 Trnava – Bratislava v sobotu ráno vodič z Bytče za volantom osobného auta značky Mercedes Benz pravdepodobne dostal mikrospánok, narazil do pred ním idúceho kamióna a odrazil sa do zvodidiel. V aute sa okrem umelca nachádzali aj ďalšie dve osoby – 19-ročný vodič a jeho brat. Tí sú podľa dostupných informácií mimo ohrozenia života, samotný Mairee je po havárii vo veľmi vážnom stave v nemocnici.

Smutná správa zasiahla i tisícky Maireeho fanúšikov. Admin jeho facebookového profilu im zanechal aj odkaz. „Milí fanúšikovia, prosíme vás o podporu a o pozitívne myšlienky pre DJa Maireeho, ktorý je momentálne v nemocnici vo veľmi vážnom stave po dopravnej nehode,“ znie oznam na facebookovej fanpage DJ-a

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM