Júlia Vargová Krimi

Zrážka auta s tromi chodkyňami na priechode: Polícia hľadá svedkov nehody

Vážna dopravná nehoda sa stala vo štvrtok 26. septembra krátko pred šiestou hodinou večer na priechode pre chodcov na Kollárovej ulici v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka auta s tromi chodkyňami na priechode: Polícia hľadá svedkov nehody
5
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava

„V súvislosti s dopravnou nehodou z minulého týždňa polícia hľadá svedkov tejto nehody,“ informovala Martina Kredatusová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

„34-ročný vodič z Trnavy viedol auto Opel Astra po Kollárovej ulici smerom k železničnej stanici. Na priechode pre chodcov pri Právnickej fakulte došlo k zrážke s tromi chodkyňami, ktoré vošli na priechod z pravej strany,“ opisuje hovorkyňa.

„V dôsledku zrážky utrpeli dve sestry vo veku 64 rokov ťažké zranenia. 31-ročná žena sa zranila ľahšie, s predpokladanou dobou liečenia asi dva týždne,“ upresňuje Martina Kredatusová.

Podľa krajskej policajnej hovorkyne príčiny dopravnej nehody polícia vyšetruje. „Bolo začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví,“ uvádza a dodáva, že dychovou skúškou na alkohol nebolo vodičovi zistené požitie alkoholu.

Polícia apeluje na vodičov, aby sa počas jazdy plne sústredili na šoférovanie a aby dostatočne sledovali situáciu v cestnej premávke. Opatrní by však mali byť aj chodci. Na cestu by mali vstupovať až keď je to pre nich bezpečné.

Políciu môžete kontaktovať prostredníctvom súkromnej správy na facebooku Polícia SR – Trnavský kraj, alebo na linku 158.

Zrážka auta s tromi chodkyňami na priechode pre chodcov
5
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM