Správy

Chcete pracovať pre mesto? Trnava hľadá nového kolegu!

Pokiaľ sa obzeráte po novej práci, ste na správnej adrese. Mesto prezradilo podrobnosti o novej pracovnej ponuke.

Ilustračný obrázok k článku Chcete pracovať pre mesto? Trnava hľadá nového kolegu!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Trnava prostredníctvom svojho webu informovalo o výberovom konaní na pozíciu referent/ referentka verejnoprospešných služieb na odbore komunálnych služieb.

Čo vás čaká?

Na budúceho referenta čaká zabezpečovanie agendy spojenej s odpadovým hospodárstvom. Vykonávať bude napríklad odborné a koncepčné činnosti na úseku odpadového hospodárstva v pôsobnosti obce, navrhovať opatrenia súvisiace s elimináciou tvorby odpadu a podieľať sa bude aj na tvorbe koncepcií a logistiky odpadového hospodárstva a podobne.

Medzi kvalifikačné predpoklady a požiadavky patrí vysokoškolské vzdelanie II. stupňa – v odbore zameranom na odpady výhodou a minimálne trojročná prax v odpadovom hospodárstve.

Samozrejmosťou by mala byť znalosť práce na PC a MS OFFICE (MS Word, MS Excel), zodpovedný, analytický a proaktívny prístup k práci a odolnosť voči stresu. Medzi ďalšie kvalifikačné predpoklady patrí schopnosť identifikovať a riešiť problém, schopnosť tímovej spolupráce a bezúhonnosť a spôsobilosť na právne úkony.

Prečítajte si tiež

Ponúkaný plat

„Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi zasielajte na e-mailovú adresu personalne@trnava.sk do 1. marca 2023,“ informuje mesto Trnava. Zoznam požadovaných dokladov nájdete po kliknutí na TENTO odkaz.

Predpokladaný nástup na pracovnú pozíciu je ihneď alebo dohodou. Ide o pracovný pomer na domu určitú (1 rok) s možnosťou predĺženia.

„Platové zaradenie: min. 1 300 eur + ďalšie platové dojednania v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností,“ dodáva mesto Trnava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM