Krimi

Ďalšia čelná zrážka na obchvate Trnavy! Dvaja zranení a zdemolované autá

Na problémovom úseku sa stala ďalšia čelná zrážka. O vodičský preukaz prišiel 53-ročný vodič.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia čelná zrážka na obchvate Trnavy! Dvaja zranení a zdemolované autá
3
Galéria

Približne pred týždňom sa na obchvate Trnavy stala dopravná nehoda. 20-ročná vodička vtedy vošla na obchvat do protismeru a čelne sa zrazila s iným autom. Aktuálne polícia informovala o takmer totožnom prípade.

Skončilo mimo cesty

Trnavskí dopravní policajti opäť riešili nehodu na obchvate mesta Trnava. „53-ročný vodič išiel na aute Renault Fluence po ulici Zavarskej. Pri prejazde cez križovatku nedal prednosť vodičovi na aute Ford Focus, ktoré išlo zo smeru R1 na Bučany,“ informuje polícia.

Po čelnej zrážke sa v utorok (14. februára) Ford Focus prevrátil najskôr na bok, potom späť na kolesá až skončil mimo cesty. Pri nehoda sa vo Forde zranili dvaja ľudia, ktorých previezli do trnavskej nemocnice.

Prečítajte si tiež

„Policajti alkohol u vodičov pri dychových skúškach nezistili. Z dôvodu porušenia dopravných predpisov, policajti na mieste zadržali 53-ročnému vodičovi vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázali,“ dodáva polícia.

Presné príčiny nehody budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Problémový úsek

„Polícia dlhodobo rieši najproblémovejšiu križovatku v Trnave so všetkými zainteresovanými stranami. Jedno z riešení, ktoré navrhujú dopravní inžinieri, je vybudovanie mimoúrovňovej križovatky, ktorá by mala zvýšiť najmä bezpečnosť a bezproblémové odbočovanie vodičov doľava. Kým však príde k jej kompletnému schváleniu, žiadame vodičov, aby boli pri prejazde maximálne obozretní a najmä vo večerných hodinách vchádzali do križovatky až v momente, keď je to pre nich bezpečné,“ prezradila Polícia SR – Trnavský kraj.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Čelná zrážka na obchvate Trnavy
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM