Monika Hanigovská Rôzne

Keď to v Kamenáči rozbalia odvážlivci... FOTKY, ktoré hovoria za všetko

V obľúbenej lokalite Kamenáč to nemusí byť iba o príjemných prechádzkach v lone prírody. Živým dôkazom je aj partia odvážlivcov z Trnavy. Veď sledujte FOTO.

Ilustračný obrázok k článku Keď to v Kamenáči  rozbalia odvážlivci... FOTKY, ktoré hovoria za všetko
Zdroj: Trnavskí Bíli Medvedi

Aj keď plávanie a vodné radovánky sa poväčšine spájajú s letom, v našom meste a okolí sa nájde viacero odvážlivcov, ktorí plávajú počas celého roka. A nevadí im ani zima.

Otužilci z Trnavy – konkrétne členovia občianskeho združenia Trnavskí Bíli Medvedi – sa stretli v nedeľu Kamenáči, aby si spoločne zaplávali. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby teplota vody neukazovala iba 0,2 °C a vzduch mínus päť stupňov. Tento fakt im však neprekážal.

Ako povedala pre náš portál členka združenia Trnavskí Bíli Medvedi, Katarína Kšinantová, milovníci zimného plávania si vychutnali spoločný pobyt v ľadovej vode v rámci tréningu. „Mali sme tréning, trénujeme trikrát do týždňa, väčšinou práve v Kamenáči,“ ozrejmila nám kúpanie v známej lokalite.

Plávajúcich odvážlivcov neobišli ani okoloidúci ľudia, ktorí sa vybrali do Kamenáča zrelaxovať. O tom nám porozprávala opäť členka medveďov, Katarína Kšinantová. „Bola celkom početná divácka kulisa, korčuliari, návštevníci na vychádzke, bežci“, vymenúvala nám.

Niektorých prizerajúcich sa ľudí stretla na mieste aj naša redakcia. „S deťmi sme sa vybrali na prechádzku Kamenáčom, ale že stretneme plavcov v tomto chladnom počasí, to sme skutočne nečakali. Nám bolo zima aj za nich“, zasmiala sa nami oslovená Trnavčanka.

Podľa slov Kataríny Kšinantovej si boli trnavské medvede užiť slnečné, ale ešte stále mrazivé počasie aj v Maduniciach na štrkovke.

Ako vyzeralo otužovanie Trnavských Bílich Medvedov v Kamenáči na rybníku si môžete pozrieť v našom fotoalbume.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

V OBRAZOCH: Pozrite si, ako to v Kamenáči rozbalili odvážlivci
4
Galéria
Zdroj: Trnavskí Bíli Medvedi
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM