Dominika Handzušová Rôzne

Kolóna historických vozidiel možno prejde aj cez vašu obec: TOTO je trasa Trnavských 100 kilometrov

Osemnásty ročník dvojdňového zrazu privíta 46 historických áut a 21 motocyklov. Pozrite sa, kadiaľ kolóna vozidiel z Trnavy povedie.

Ilustračný obrázok k článku Kolóna historických vozidiel možno prejde aj cez vašu obec: TOTO je trasa Trnavských 100 kilometrov
Zdroj: TASR

Klub historických vozidiel Oldtimer Trnava organizuje Trnavských 100 kilometrov už po osemnásty raz. Kolóna odštartuje v piatok 14. augusta, druhá trasa bude pokračovať v sobotu. Zastávky s prehliadkou budú v Chtelnici, na Smolenickom zámku, v Trnave a Horných Orešanoch.

Piatková trasa

Prvá, piatková trasa odštartuje o 10:00 hod. z Hviezdoslavovej ulice v Trnave. Povedie cez Dolné Dubové, Chtelnicu, Vrbové, Krajné, Myjavu, Poradie, Hrachovište, Starú Turú, Čachtice a Vrbové až na Smolenický zámok. Trasa je dlhá približne 175 kilometrov.

Sobotná trasa

V sobotu sa veterány zo Smoleníc vydajú cez Lošonec, Doľany, Borovú do Trnavy. Verejnosť si ich bude môcť pozrieť zblízka na parkovisku pred Relaxom od 12:00 hod. do 16:00 hod. Následne sa kolóna pohne cez Suchú a Horné Orešany späť do Smoleníc. Táto trasa je dlhá približne 65 kilometrov.

Čítajte tiež:
Slávnosti piva tentokrát počas dvoch dní: V piatok predstavia polotmavú Trnavskú 13°
Trnavská brána sa otvorí už po 14. raz: Aké lahôdky vás počas nej čakajú?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM