Júlia Vargová Rôzne

Opekať si môžeme už aj na Linčianskej: Vyrástlo tam prvé komunitné ohnisko, FOTO

Doposiaľ mali Trnavčania možnosť opekať si v Kamennom mlyne či na novovybudovaných Štrkoch. Prvé komunitné ohnisko pribudlo na Golianovej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Opekať si môžeme už aj na Linčianskej: Vyrástlo tam prvé komunitné ohnisko, FOTO
6
Galéria
Foto: Júlia Vargová / Zdroj: Dnes24.sk

Letné večery sú ako stvorené na posedenie pri táboráku. Novú možnosť príjemného strávenia času pri ohni ponúka aj betónová džungľa na sídlisku Linčianska. Vďaka skvelému nápadu a šikovným rukám dobrovoľníkov si tu milovníci opekania prídu na svoje.

Ako upresnil primátor Trnavy Peter Bročka na svojom facebookovom profile, prvé komunitné ohnisko vyrástlo na Linčianskej v zelenom páse pozdĺž Golianovej ulice vďaka nápadu Martina Kováča a projektu Táničky Vavrovej prvú augustovú sobotu.

„Spolu s dobrovoľníkmi zo sídliska ho v priebehu niekoľkých hodín "vyčarovali“ takmer z ničoho. Skvelá práca,„ dodal primátor. Nové ohnisko už stihli miestni obyvatelia "pokrstiť ohňom“, teda vyskúšať ho.

V Trnave si opiecť niečo pod zub môžete aj v Kamennom mlyne, v dvoch do zeme zahĺbených ohniskách a na jednom vyvýšenom grile. K pôvodnému posedeniu nedávno pribudlo aj päť nových lavičiek a altánok so sedením.

Priestor na strávenie príjemných chvíľ pri táboráku ponúka aj vynovená lokalita Štrky. Návštevníci si v areáli s jazierkom, ktoré lemujú drevené lavičky, môžu posedieť aj v altánku. Hneď vedľa neho sa týči vyvýšený gril.

Na Linčianskej vyrástlo prvé komunitné ohnisko
6
Galéria
Foto: Júlia Vargová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM