Lucia Lauková Správy

Policajti si prezvali vyznamenania: Ocenili aj najdlhšie slúžiacu policajtku v Trnave

Ocenenie si prevzalo 32 mužov a 6 žien. Medzi vyznamenanými je aj Eva Galbíčková, ktorá je v radoch polície už 32 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si prezvali vyznamenania: Ocenili aj najdlhšie slúžiacu policajtku v Trnave
6
Galéria

Pri príležitosti Dňa policajného zboru si policajti prevzali z rúk riaditeľa Krajského riaditeľstva PZ v Trnava rezortné vyznamenania.

Policajti boli ocenení za mimoriadne zásluhy, svedomité a príkladné plnenie úloh pri výkone služby. Na slávnostnom akte si prevzalo ocenenie celkom 32 mužov a 6 žien.

„Personálnymi rozkazmi Ministra vnútra SR a riaditeľa KR PZ v Trnave boli policajti mimoriadne povýšení do vyššej dôstojníckej a práporčíckej hodnosti, za službu vlasti im boli udelené mediale I., II., a III. stupňa, čestné odznaky ale aj pamätné medaile Krajského riaditeľstva PZ v Trnave,“ priblížila trnavská polícia.

Prečítajte si tiež

Ocenená bola aj 65-ročná policajtka. „Za dlhoročnú službu v Policajnom zbore ocenil Minister vnútra SR aj najdlhšie slúžiacu policajtku pplk. JUDr. Evu Galbíčkovú, služobne zaradenú na Okresnom riaditeľstve PZ v Trnave, ktorá v radoch polície odpracovala doposiaľ 32 rokov,“ uvádza polícia.

Počas policajnej kariéry zastávala viaceré riadiace funkcie, aj funkciu zástupcu riaditeľa OR PZ v Trnave. Krajský riaditeľ jej v mene Ministra vnútra SR odovzdal medailu I. stupňa za službu vlasti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Policajti si prezvali vyznamenania: Ocenili aj najdlhšie slúžiacu policajtku
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM