han Správy

Prevratná novinka v Trnave: Štartuje PRENÁJOM štýlových bytov! Pre koho sú URČENÉ? FOTO

Chcete byť štýlový, bývať hneď a na dobrej adrese? Ak ste z Trnavy a okolia, tento nový projekt prenájmu bytov vás iste osloví.

Ilustračný obrázok k článku Prevratná novinka v Trnave: Štartuje PRENÁJOM štýlových bytov! Pre koho sú URČENÉ? FOTO
6
Galéria

Nový projekt nájomných bytov predstavuje Kooperatíva a Lucron v Trnave. 51 bytov je určených pre každého, kto nechce mať s bývaním žiadne starosti. Nájomné byty sa nachádzajú v bytovom dome Južná, v rámci projektu Arboria.

Bytové jednotky sú vo výmere od 35 do 88 štvorcových metrov. Sú určené pre každého, kto nechce mať s bývaním žiadne starosti vďaka profesionálnej správe a údržbe bytov.

Predtým v Bratislave

Arboria Apartments nadväzuje na podobný úspešný projekt apartmánového bývania v projekte Urban Residence v Bratislave. Tento koncept je v mnohom odlišný od „sociálnych“ nájomných bytov. Apartmány sú v starostlivosti skúsených profesionálov, a tak nájomníci nikdy neriešia žiadne problémy spojené s užívaním bytu. „Vyhodené ističe, klimatizáciu, teplú vodu aj zmluvu o garážovom státí,“ predstavuje možnosti Juraj Ťahún, šéf predajného tímu Arboria zo spoločnosti Lucron a dodáva: „Klienti dostanú profesionálny právny servis, dlhodobú garanciu bývania s možnosťou predĺženia, výbornú občiansku vybavenosť v okolí a množstvo parkov a zelene priamo pod oknami.“

Moderná lokalita

Arboria je moderná mestská štvrť s množstvom zelene, verejných priestorov, športovísk a ihrísk. Na dosah ponúka úplnú občiansku vybavenosť vrátane škôl a škôlok, obchody a služby na pár krokov. Byty v projekte Arboria Apartments sú zariadené moderne, účelne, kvalitne a štýlovo. Kuchyne, šatníky či postele vyrábajú na mieru skúsení stolári. V budove a jej okolí je dostatok parkovacích miest, lokalita navyše ponúka vynikajúcu dostupnosť nielen do centra Trnavy, ale aj na blízku diaľnicu D1. Lokálnu dopravu podporuje bike-sharing, ktorý sa v meste podarilo rozbehnúť aj s pomocou Lucronu.

Lucron tento pilotný projekt v Trnave pripravil v spolupráci so spoločnosťou Kooperativa poisťovňa, a.s. Vienna Insurance Group, ktorá je vlastníkom budovy. „Práve naša poisťovňa otvorila minulý rok svojím prvým bytovým domom trh s nájomným bývaním na Slovensku. Sme radi, že po úspešnom projekte v Košiciach pokračujeme v Trnave, ktorá je dynamicky sa rozvíjajúcim mestom s neustále rastúcim vplyvom v regióne,“ uviedol Ing. Vladimír Bakeš, PhD., predseda predstavenstva a generálny riaditeľ poisťovne.

Bývanie bez starostí

„Koncept dlhodobého nájomného bývania, ktorý sme na Slovensko priniesli a v Európe už desaťročia funguje, sa líši od bežného prenájmu bytov, ponúkaného individuálnymi prenajímateľmi. Jednou z najväčších výhod je vysoká miera stability a istoty. Nájomca má záruku, že ak byt užíva v súlade so zmluvou a domovým poriadkom, tak má zaručené dlhodobé bývanie bez starostí, ktoré prináša vlastníctvo či krátkodobé individuálne prenájmy,“ vysvetľuje ďalej Vladimír Bakeš.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Pilotný projekt nájomného bývania v Trnave
6
Galéria
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM