Júlia Vargová Rôzne Správy

Ukázali nové propagačné materiály: Majú zviditeľniť región Trnavy, FOTO

Oblastná Organizácia cestovného ruchu Trnava Tourism vydala nové propagačné materiály, vďaka ktorým návštevníci Trnavy objavia všetky krásy mesta a regiónu.

Ilustračný obrázok k článku Ukázali nové propagačné materiály: Majú zviditeľniť región Trnavy, FOTO
10
Galéria
Zdroj: Trnava Tourism

Ako informuje Trnava Tourism, jedným z propagačných materiálov je Dvojmesačník Región Trnava, ktorý informuje turistov o najväčších podujatiach. „Dvojmesačník obsahuje informácie o aktuálnych podujatiach, novinkách, zaujímavostiach, oceneniach a atraktívnych bodoch záujmu. Na jednom mieste tak nájdu, čo by si nemali nechať ujsť v Trnave a jej okolí. Pre ešte lepší prehľad a orientáciu je jeho súčasťou aj mapka. V nej sú vždy vytipované cyklotrasy a turistické chodníky, vďaka ktorým objavia krásy regiónu,“ uviedla Michaela Potočárová, riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Trnava.

Turistický sprievodca Sakrálna Trnava vyšiel v štyroch jazykoch: slovenskom, anglickom, nemeckom a maďarskom.

Podľa informácii z OOCR určený pre milovníkov histórie a sakrálnych pamiatok. Objavia v ňom tipy na pamiatky zakreslené na mapke či chronológiu historických míľnikov.

Ako ďalej informuje Trnava Tourism, čo zažiť v Trnave a prečo sa ju oplatí navštíviť, nájdu návštevníci v minisprievodcovi Say hello to Trnava – Spoznajte Trnavu. Preložený je do ôsmych jazykov a obsahuje praktické rady, kde sa ubytovať, najesť, kde si dať dobrú kávu a čo by nemali vynechať pri návšteve krajského mesta, ktoré prezývajú Malý Rím.

„Všetky nové materiály nájdu návštevníci v Turistickom informačnom centre Regiónu Trnava v Mestskej veži, ako aj v hoteloch či na Nádvorí. V Turistickom informačnom centre vám ochotne so všetkým poradia a zároveň si môžete dohodnúť aj prehliadku mesta so sprievodcom, ktorý vám porozpráva o bohatej histórii Trnavy,“ dodala na záver Michaela Potočárová.

Nové propagačné materiály zviditeľnia región Trnavy
10
Galéria
Zdroj: Trnava Tourism
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM