Správy

V Trnave sa uvoľnilo pracovné miesto: Aký ponúkajú PLAT?

Obzeráte sa po novej práci? V tom prípade ste možno na správnej adrese.

Ilustračný obrázok k článku V Trnave sa uvoľnilo pracovné miesto: Aký ponúkajú PLAT?
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Mesto Trnava na svojom webe zverejnilo informácie o najnovšom výberovom konaní. Hľadajú referenta/ referentku referátu verejnoprospešných služieb na odbore komunálnych služieb.

Čo bude robiť?

Budúci referent bude zabezpečovať odbornú agendu spojenú s poplatkami za komunálny odpad. Vyrubuje poplatok za komunálne odpady a drobné stavebné odpady, vydáva rozhodnutia, zodpovedá za aktuálny stav evidovaných poplatníkov a podieľa sa na tvorbe, kontrole a vyhodnocovaní rozpočtu.

Rovnako rieši exekučné konania v zmysle platných právnych predpisov, pripravuje odborné podklady pre všeobecne záväzné nariadenia a interné predpisy a iné.

Uchádzač by mal mať stredoškolské vzdelanie ukončené maturitou. Samozrejmosťou je znalosť práce na PC a MS OFFICE, zodpovedný, analytický a proaktívny prístup k práci, odolnosť voči stresu, komunikatívnosť a podobne.

Prečítajte si tiež

Okrem žiadosti musia uchádzači pripojiť štruktúrovaný životopis, doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní a čestné vyhlásenie uchádzača.

Platové ohodnotenie

„Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi zasielajte na e-mailovú adresu personalne@trnava.sk do 2. 11. 2022,“ píše sa na webe mesta.

Pracovný pomer je na jeden rok s možnosťou predĺženia. Predpokladaný nástup je ihneď alebo dohodou.

„Platové zaradenie: min. 796 eur (ďalšie platové dojednania po dohode na výberovom konaní v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností),“ píše sa na webe mesta Trnava.

Viac informácií a zoznam požadovaných dokladov nájdete po kliknutí na TENTO odkaz.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM