Dominika Handzušová Správy

Zaujímavé cvičenia hokejistov aj agresívny jeleň: TOTO sú najklikanejšie správy týždňa

V Trnave a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj druhý decembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Pozrite si prehľad najklikanejších tém na našom spravodajskom portáli za uplynulý týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavé cvičenia hokejistov aj agresívny jeleň: TOTO sú najklikanejšie správy týždňa
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Tréner hokejového dorastu si pre svojich zverencov pripravil na tréning veru netradičné cvičenia. Aby ich zvládli, museli spolupracovať. Jozef Fabian má pripravené aj ďalšie prvky, ktorými ozvláštni tréningy a zlepší kolektív nie len po fyzickej stránke. Ako sa im podarili prvé takéto cvičenia si môžete pozrieť v článku – Dorastenci HK Trnava s netradičným tréningom: TAKTO pracujú na súdržnosti.

Bližšie sme sa pozreli aj na pôsobenie starších hokejových kolegov. Gladiátorov v tejto sezóne neustále trápia zranenia. Výpadky z tímu ich prenasledujú ešte od letnej prípravy. Skladba kádra už bola neúnosne náročná a tak sa rozhodli siahnuť po posilách. Ako to tímu prospelo, kto sa vyliečil a kto zas stihol zraniť si môžete prečítať v rozhovore – Trápenie trnavských hokejistov: Jedno zranenie vyliečime, ďalšie pribudne.

Inštitút INEKO si posvietil na nezamestnanosť absolventov jednotlivých stredných škôl. Na základe tohto hodnotenia zostavil rebríček. Ako dopadli tie trnavské si môžete pozrieť v článku – Rebríček nezamestnanosti absolventov: Tieto trnavské školy dopadli najlepšie!

V ďalšom hodnotiacom článku sme sa pozreli bližšie na spokojnosť s nemocnicami. Zaujíma vás, kde majú najspokojnejších pacientov a ako ľudia ohodnotili Fakultnú nemocnicu v Trnave? Prečítajte si článok – Spokojnosť ľudí s nemocnicami: TAKTO pacienti oznámkovali tú trnavskú.

Tragicky sa skončil bežný pracovný úkon pre inštalatéra (†59), ktorý vo výbehu farmy v Šúrovciach montoval napájadlo. Po útoku agresívneho jeleňa mal v hrudníku vyše 20 bodných rán a ďalšie poranenia, ktorým o pár dní neskôr v nemocnici podľahol. Viac sa dočítate v článku – Agresívny jeleň napadol inštalatéra (59): S bodnými ranami skončil v nemocnici!

Na trnavskom zimnom štadióne začala v uplynulom týždni prípravu na turnaj v Amerike reprezentácia hráčov do sedemnásť rokov. Do Ann Arbor poletí aj brankár Gladiátorov Anton Ivanovič. Aké ciele majú hokejisti a čo ich v zámorí čaká si môžete prečítať v článku – Sedemnástka sa pripravuje v Trnave: Na turnaj nominovaný aj Ivanovič.

Na ustanovujúcom zastupiteľstve slávnostne zložil sľub okrem 31 poslancov aj nový primátor Trnavy, Peter Bročka. V pracovnej časti zasadnutia sa hovorilo aj o jeho plate. Koľko bude zarábať si môžete pozrieť v článku – Bročka bude zarábať ako jeho predchodca: Takáto suma príde mesačne na účet nového primátora.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM