han Správy Samospráva

Aký SILVESTER plánuje mesto Trnava? Ohňostroj to nebude, ale chystá sa PREKVAPENIE!

Už niekoľko mesiacov panuje vo svete pandémia koronavírusu, preto nie je šokom, že sa v Trnave nebude konať žiadny silvestrovský program.

Ilustračný obrázok k článku Aký SILVESTER plánuje mesto Trnava? Ohňostroj to nebude, ale chystá sa PREKVAPENIE!
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Adventný čas strávený na Vianočných trhoch, všade samé dobroty, varené víno, punč alebo čaj, sú teraz výrazne obmedzené. Rovnako to bude aj s vítaním nového roka 2021.

Ako to bude v meste?

Oslovili sme zástupcov mesta Trnavy ohľadom Silvestra. Z radnice nám na to už odpovedali. „Mesto Trnava nebude počas tohtoročného Silvestra organizovať žiaden program. Súčasné protiepidemio­logické nariadenia zakazujú organizovanie hromadných podujatí pre viac ako šesť osôb a ohňostroj bol každoročne príležitosťou, kedy sa v centre mesta zhromažďovali tisícky ľudí,“ reagovala pre Dnes24.sk Veronika Majtánová, hovorkyňa mesta a vedúca úseku komunikácie a marketingu.

A čo taký ohňostroj?

„Minulý rok sme organizovali detský ohňostroj o 18. hodine, ktorý stál 3 000 eur. Samozrejme, že chceme Trnavčanom sviatočný čas spríjemniť – takým spôsobom, aký bude v terajšej situácii možný. Pripravujeme preto prekvapenie, o ktorom budeme informovať už čoskoro,“ potešila svojim vyjadrením hovorkyňa Majtánová. Čo to však bude, si musíme počkať.

FOTO: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM