Dominika Handzušová Rôzne

Charitatívne akcie a hokejisti v krojoch: Preštudujte si to NAJ, čo priniesol týždeň

V Trnave a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj tretí decembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Pozrite si prehľad najklikanejších tém na našom spravodajskom portáli za uplynulý týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Charitatívne akcie a hokejisti v krojoch: Preštudujte si to NAJ, čo priniesol týždeň
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Predvianočné obdobie je časom, kedy myslíme na druhých. Trnavskí krasokorčuliari si pripravili ľadovú revue Vianočná rozprávka. Návštevníci mohli dobrovoľným vstupným pomôcť dobrej veci. OBRAZOM: Krasokorčuliari pomohli detskému domovu charitatívnym vystúpením.

Nielen športovým Slovenskom zarezonoval zaujímavý krok hokejového klubu v Detve. Na dva posledné zápasy roka 2014 pripravil originálne dresy inšpirované tradičnými „holopupkárskymi“ krojmi. Náš portál bol pri tom a zo zápasu priniesol exkluzívne fotografie – Krojovaní hokejisti: Pozrite si dresy, v ktorých Detva nastúpila proti Gladiátorom.

Charitatívny podtón malo aj tradičné vianočné stretnutie na námestí. Novozvolený primátor Peter Bročka v neformálnej atmosfére podával primátorský punč. Vyzbierané dobrovoľné príspevky mesto posunie na charitatívne projekty. Primátor v roli stánkara: Koľko litrov punču sa minie každý deň?

Vianočné sviatky sú už za dverami a aj tento rok sa železnice pripravujú na obrovský nával cestujúcich. Pripravených je 56 posilových vlakov. Pozrite si ich prehľad zameraný na tie, ktoré môžu Trnavčanov najviac zaujímať – Veľká migrácia prichádza: PREHĽAD sviatočných posilových spojov pre Trnavčanov.

Takmer tisícka zamestnancov daniarov a colníkov pomohla ľuďom bez domova. Pozrite sa čo všetko medzi sebou pracovníci daňového a colného úradu v Trnave zozbierali – Daniari a colníci pomáhali: TOTO venovali ľuďom bez domova.

Ustanovujúce zasadnutie mestského zastupiteľstva rokovalo najmä o zložení komisií. Peter Bročka svojho prvého viceprimátora vymenuje do 15. januára – Bročka zatiaľ bez viceprimátorov: Ako vyzerá mestská rada a komisie?

Srbský futbalista Miloš Nikolić prestúpil z fortunaligového ViOn Zlaté Moravce do Spartaka Trnava. Záujem oň mal trnavský klub už v lete – Spartak s prvou posilou: Z ViOnu prichádza stopér Nikolić.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov ankety Atlét roka 2014 sa nezaobišlo bez trnavskej účasti. Prvé miesta v kategóriách, ktoré súvisia s výchovou nových talentov, zastúpili Michaela Pešková a jej tréner – Atlétom roka chodec Tóth: V mládeži dominuje Michaela Pešková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM