Monika Hanigovská Rôzne

Čo najzaujímavejšie sa udialo v Trnave počas týždňa? Takto ste rozhodli

Týždeň priniesol opäť množstvo správ z Trnavy aj okolia. Táto päťka z Malého Ríma vás však zaujala najviac.

Ilustračný obrázok k článku Čo najzaujímavejšie sa udialo v Trnave počas týždňa? Takto ste rozhodli
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Trojičné námestie ako VEĽKÁ SHOW

To tu ešte nebolo! Festival Lovely Experience ohlasuje návrat vo veľkom štýle. Do audio-vizuálnej show chcú zapojiť ďalšiu dominantu mesta. Pozrite sa, čo organizátori odštartujú v Trnave. Čo sa odohrá na siedmom ročníku podujatia? Festival okrem dátumu akcie avizuje aj niekoľko lákavých noviniek.

Desiatky odstávok

V Trnave dôjde počas niekoľkých nasledujúcich dní k odstávkam elektrickej energie. Západoslovenská energetika o tom informuje na svojich stránkach. Pozrite sa, či plánované a stále aktuálne odstávky prebehnú aj na vašich uliciach.

Nemocnica prosí príbuzných pacientov

V Trnave stále úraduje chrípka a chrípke podobné ochorenia. To si vyžiadalo zákaz návštev na všetkých lôžkových oddeleniach. Zisťovali sme za vás akuálny stav zákazu v tamojšej nemocnici. Nemocnica sa k aktuálnemu stavu vyjadrila jasne.

VIDEO, ktoré zohreje

Zima nie a nie odísť. Chlad, studený vietor, či sneh, ktorý sa roztopí, aby sa o čosi neskôr pripomenul v tenšej alebo hrubšej snehovej prikrývke. Aj tak to vyzerá momentálne v Malom Ríme. Niektorí z nás, už určite myslia na teplejšie počasie. Pozrite si video, ktoré zohreje azda na chvíľku každého Trnavčana alebo návštevníka mesta. Zachytáva mesto z peknej výšky.

V Trnave a okolí sa kedysi parádilo

Obliekať sa v minulosti bola riadna fuška. Šat súčasne prezrádzal množstvo informácií o jeho nositeľovi. A práve kroje z okolia Trnavy, patria medzi najcennejšie kúsky. Pozrite si VIDEO.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM