Monika Hanigovská Rôzne

Doprajte si oddych počas víkendu: Kam odporúčame si vyraziť v Trnave?

Víkend je tu. Ak chcete zrelaxovať aj mimo stien vášho domova, prinášame vám niekoľko tipov na akcie, ktoré v Trnave odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Doprajte si oddych počas víkendu: Kam odporúčame si vyraziť v Trnave?
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné trhy v Trnave

"Do 31. decembra, Trojičné námestie, Trnava

Vianočné trhy si môžeme aktívne vychutnávať aj počas tohto víkendu. Vyberte si zo zaujímavého programu, alebo sa nechajte zvábiť vôňou všakovakých chutných sladkých, slaných, či mäsitých lákadiel.

Stredoveké vianočné trhy

Do 18. decembra, Mikulášske námestie, Trnava

Do 18. decembra sa môžete nechať zlákať aj Stredovekými vianočnými trhmi. Vychutnať sa dajú na Námestí sv. Mikuláša, kde je pripravený zaujímavý program. Na svoje si prídu aj vaše jazýčky a potešia sa i milovníci starých remesiel. Návštevníkov môže upútať živý betlehem, nevšedný kolotoč, či stredoveký nápoj.

Neobvyklá projekcia

17. decembra, Mikulášske námestie, Trnava

V Trnave budeme môcť zažiť naozajstnú zaujímavosť. Nenechajte si ujsť plošnú projekciu na Mikulášskom námestí, ktorá sa postará o zážitok pre malých aj veľkých. Trnavčania sa môžu tešiť na neobvyklú interaktívnu projekciu, ktorá bude svojich hráčov aktívne zapájať do zaujímavej hry. Projekt bude spustený len v tento konkrétny večer.

Hudobný zážitok

18. decembra, 18.00, Kino Hviezda, Trnava

Nenechajte si ujsť známe spevácke hlasy v našom meste. Robo Opatovský a Mária Čírová zaspievajú svoje piesne samostatne, ale strihnú si spolu aj niekoľko duetov. Počas koncertu zaznejú známe piesne i novinky. Mária Čírová predstaví svoje najznámejšie skladby ako Búrka, Unikát, či pesničky z minuloročného Vianočného albumu. Robo Opatovský zaspieva hity zo svojich dvoch platinou ocenených Vianočných albumov (Vianočná pošta, Čas sviečok, Dieťa spí, Na vločkách), ale predvedie aj nové skladby z najnovšieho albumu.

Otužilci v bazéne

18. decembra, 16.30, Trojičné námestie, Trnava

Vianočné trhy v Trnave ponúkajú aj nevšedné zážitky. Popri vychutnávaní si rôznych dobrôt, či hudobných vystúpení si môžete pozrieť naživo aj zaujímavú exhibíciu. Otužilci z klubu Trnavskí bílí medvedi spolu s kolegami z celého Slovenska sa vykúpu pod vianočným stromčekom. Organizátori pre nich privezú pod vianočný strom veľký bazén naplnený ľadovou vodou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM