Monika Hanigovská Rôzne

Ľudí na námestí čaká neobvyklá projekcia: V Trnave zažijeme špeciálnu atrakciu!

V Trnave budeme môcť zažiť naozajstnú zaujímavosť. Plošná projekcia na Mikulášskom námestí sa postará o zážitok pre malých aj veľkých. Vieme, o čo ide!

Ilustračný obrázok k článku Ľudí na námestí čaká neobvyklá projekcia: V Trnave zažijeme špeciálnu atrakciu!
13
Galéria
Zdroj: Občianske združenie TRAKT

Naše mesto v spolupráci s občianskym združením Trakt a agentúrou Hector pripravuje pre ľudí veľmi zaujímavý zážitok. A to v podobe projekcie, ktorú budete môcť nájsť na Mikulášskom námestí, kde si budú môcť Trnavčania vychutnať aj Stredoveké trhy.

Špeciálny volant

Trnavčania sa tak môžu tešiť na neobvyklú interaktívnu projekciu, ktorá bude svojich hráčov aktívne zapájať do zaujímavej hry. Podľa slov Štefana Oliša z občianskeho združenia Trakt si budú môcť návštevníci trhov vyskúšať takúto inštaláciu už 17. decembra po zotmení. Projekt bude spustený len v tento konkrétny večer.

Zdroj: Občianske združenie TRAKT

O čo vlastne konkrétne ide? „Jedná sa o hravé dielo cielené hlavne pre detského diváka, ktorý má možnosť ovládať špeciálnym volantom mikulášsky záprah projektovaný na fasáde budovy. Podobný projekt sme realizovali v Trenčíne“, povedal pre spravodajský portál Trnava 24 Štefan Oliš. Ako ďalej dodal, vítaní sú aj dospelí hráči.

Zdroj: Občianske združenie TRAKT

Podobná ako hra na playstation

Trnavčanov tak v uvedený deň nepotešia len Stredoveké trhy, ale aj takáto lákavá hra. „Tu budeme realizovať inštaláciu Mikulášsky záprah jemne prispôsobený duchu mikulášskych trhov,“ načrtol nám bližšiu vizualizáciu tohto projektu v našom meste organizátor. Podľa Štefana Oliša je interaktívna projekcia „Mikulášsky záprah“ podobná hre na playstation. Hráč však v tomto prípade ovláda záprah na premietacej ploche volantom a tým záprah zrýchľuje, spomaľuje, alebo ním zatáča.

Pozrite si pre názornosť zábery, ako vyzeral podobne realizovaný projekt v Trenčíne.

OBRAZOM: Trnavčanov v meste čaká pozoruhodná atrakcia. Takto to bude vyzerať!
13
Galéria
Zdroj: Občianske združenie TRAKT

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Hlavné foto: Občianske združenie TRAKT

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM