Monika Hanigovská Kultúra

FOTO: Na FMK UCM v Trnave sa plesalo. Počas večera zažiarila aj doktorandka školy

V Trnave sa konal 16. reprezentačný ples Fakulty masmediálnej komunikácie UCM. Počas neho vystúpila aj talentovaná doktorandka tamojšej školy. Pozrite, aká atmosféra tam panovala.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Na FMK UCM v Trnave sa plesalo. Počas večera zažiarila aj doktorandka školy
11
Galéria
Zdroj: Jakub Kovalík

Fašiangové obdobie sa spája so zábavou, tancovačkami a dobrým jedlom. Aj v Malom Ríme sa plesalo niekoľkokrát. Túto šancu neprepásla ani FMK UCM v Trnave. V sobotu, 3. februára, sa v priestoroch tamojšej školy konal 16. ročník reprezentačného plesu Fakulty masmediálnej komunikácie UCM.

Na plese panovala výborná atmosféra

Na plese sa zúčastnili okrem zamestnancov FMK UCM aj kolegovia z iných fakúlt univerzity. „Absolvovali sme už niekoľko plesov, ale tento ples je výnimočný. Najmä vďaka ľuďom, ktorí sú s fakultou spojení a ktorí tvoria, či už v pracovnom alebo súkromnom živote, doslova jednu veľkú rodinu,“ uviedla Tatiana Podmaková, tajomníčka Fakulty masmediálnej komunikácie.

Zdroj: Jakub Kovalík

Priestor dostala aj talentovaná doktorandka

V programe vystúpili tanečná skupina SHOWART, hudobná formácia UKITAS a folklórna skupina TRNAFČAN. Práve v ňom zažiarila huslistka Marija Hekelji, ktorá je zároveň doktorandkou.

„Je pre mňa česť vystupovať na Reprezentačnom plese Fakulty masmediálnej komunikácie. V Trnave som už druhý rok a som nesmierne hrdá, že tu môžem študovať a byť súčasťou skvelého kolektívu“, prezradila talentovaná Marija.

Vysoká škola sa tak snaží počas plesov poukázať na šikovných študentov vlastnej fakulty alebo jej absolventov. „Aj týmto spôsobom sa usilujeme predstaviť talentovaných kolegov, ktorí sú alebo boli súčasťou našej fakulty,“ povedala Tatiana Podmaková.

Zachytenú atmosféru 16. reprezentačného plesu Fakulty masmediálnej komunikácie UCM si môžete prezrieť v nasej priloženej fotogalérii.

FOTO: Takto sa plesalo na 16. reprezentačnom plese FMK UCM v Trnave
11
Galéria
Zdroj: Jakub Kovalík

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM