Dominika Handzušová Rôzne

Kam cez víkend v Trnave? Pozrite si prehľad zaujímavých podujatí

Máte chuť zájsť do divadla, pozrieť si zápas, alebo si sami zašportovať či zatancovať? Aj počas nasledujúceho víkendu sú pre vás pripravené v Trnave rôzne podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Kam cez víkend v Trnave? Pozrite si prehľad zaujímavých podujatí
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Svetový deň sprievodcov

21. február je každoročne oslavovaný ako Svetový deň sprievodcov. Počas tohto dňa pripravili Trnava Tourism v spolupráci s mestom Trnava tri bezplatné prehliadky Trnavy. Môžete tiež využiť zľavnené vstupy na Mestskú vežu. Prehliadky je možné absolvovať so sprievodcom v časoch od 15:00 hod., 16:30 hod. a 18:00 hod.

Boj o extraligu s východom

Basketbalisti Slávie Trnava sa opäť predstavia na palubovke Mestskej športovej haly. V sobotu od 11:00 hod. tu odohrajú zápas s Košicami. V nedeľu 22. februára o 12:00 hod. vo svojej „domácej“ hale na Slávii privítajú Lučenec.

Posledná šanca plesať

Plesová sezóna ponúkne posledné dve podujatia. V sobotu od 19:00 hod. si môžete v hoteli Barbakan zatancovať na 2. ročníku Celoslovenského plesu pre nepočujúcich. Druhý Reprezentačný ples čaká aj trnavských futsalistov z FC Bulls. Dominika Mirgová a DJ Kiminko im prídu zahrať od 19:30 hod. do Olympie.

Volejbal

Volejbalistky Hit UCM Trnava čaká ďalší domáci zápas. V sobotu nastúpia od 14:00 hod. v telocvični základnej školy na Atómovej ulici proti volejbalistkám zo Skalice. Príďte ich podporiť v boji o postup.

Verejné korčuľovanie

V zimnom období je vítaným spestrením víkendov verejko na zimnom štadióne. Korčuľovanie je verejnosti otvorené v piatok od 17:00 hod. do 19:00 hod. a v sobotu a nedeľu v dvoch blokoch, od 14:30 hod. do 16:30 hod. a následne od 17:00 hod. do 19:00 hod.

Lomidrevo

Ani tento víkend Divadlo Jána Palárika nezabúda na rozprávkovú nedeľu. Svoje ratolesti môžete vziať na predstavenie žilinského Divadla na hojdačke. Rozprávka Lomidrevo tématicky čerpá zo zlatého fondu Pavla Dobšinského. Pokochať sa ňou môžete v nedeľu 22. februára od 16:00 hod. v Štúdiu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM