Monika Hanigovská Rôzne

Ktoré správy vás zaujali najviac? Pozrite si prehľad najčítanejších článkov z Trnavy

Prinášame vám najčítanejšie články nášho spravodajského webu z celého tohto týždňa. Pozrite sa, ktoré vás zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré správy vás zaujali najviac? Pozrite si prehľad najčítanejších článkov z Trnavy
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Perinbaba v Trnave: Obrázky maľované bielou

Trnavčanov hneď zrána v utorok vítala biela snehová prikrývka, kam len zrak dovidel. Sneh pokryl známe trnavské uličky, obľúbené lokality aj cesty. Pozrite si malebné fotky a video.

Najobľúbenejšie mená bábätiek

Poznáme mená najobľúbenejších chlapčenských a dievčenských mien za rok 2018. V Trnavskej nemocnici sa najčastejšie skloňovali takéto mená novorodencov.

V Trnave osadia krmítka

V Trnave a okolí pribudlo v decembri šesť nových kŕmidiel pre vtáctvo, ktoré sú v dotyku s prírodou. Dobrovoľníci z Lepšej Trnavy sa rozhodli osadiť ďalšie krmítka.V Trnave pribudne rovno osemnásť nových krmítok. O umiestnení mohli rozhodnúť do 11.januára obyvatelia mesta.

Sneh priniesol radosti aj starosti

Trnava si rozbalila od Perinbaby povianočný darček v podobe bohatej snehovej periny. Tá potešila azda najviac milovníkov vŕzgajúceho snehu ale aj najmenších, ktorí ju už dva dni s radosťou testujú napríklad na vyvýšených miestach, či pri stavaní snehuliaka. Iných postavila viac do pozornosti. Atmosféru zasneženého mesta si môžete prezrieť vo videu.

Trnava nasadila na sneh všetku techniku

Mesto Trnava sa od pondelka zahalilo výdatne do snehu. „Snehová téma“ rezonuje v týchto dňoch intenzívne. Zisťovali sme, ako to vyzeralo v teréne u kompetentných. Aj táto správa sa dostala do top 5 najčítanejších.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM