Monika Hanigovská Rôzne

Ktoré vás zaujali najviac? Najčítanejšie články z Trnavy a okolia

Prinášame vám najčítanejšie články nášho spravodajského webu z celého tohto týždňa. Pozrite sa, na ktoré sa klikalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré vás zaujali najviac? Najčítanejšie články z Trnavy a okolia
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Samozber jahôd

V okolí Trnavy začala sezóna jahôd. Sladké červené plody si môžete otrhnúť na viacerých miestach. Pozrite si všetko o zbere jahôd v našom okolí. Vieme, kde a za koľko sa dá nazbierať.

Krásne dary pre El Maestra

Fanúšikovia nezabúdajú na svojho trnavského supermana. Niektorých v dobrom slova zmysle pobláznil natoľko, že svoju radosť a vďačnosť doslovne zhmotnili do krásnych umeleckých diel. Trojica nadaných fanúšikov, mu vo svojom voľnom čase vytvorili srdce aj obraz, na ktorom vidieť mestskú vežu v červenom dyme. Honosný rám si zobral do parády sám Trnavčan. Pozrite sa na tú krásu.

Majstrovská atmosféra v uliciach

Majstrovský titul sa oslavoval v Trnave veľkolepo. Veľké davy v uliciach, prevládajúca čierno-červená farba, hlasné trúbenie, spev, či pokriky sa tiahli naprieč mestom. Vychutnajte si ešte raz atmosféru osláv majstrovského titulu. VIDEO + FOTO.

Dekrét pre Romana Boču z UCM

Prezident A. Kiska vymenoval sedem nových rektorov vysokých škôl. Menovací dekrét získal aj Roman Boča z Univerzity Cyrila a Metoda v Trnave. Tu sú podrobnosti.

El Maestro v detskom sanatóriu

Nestor El Maestro sa lúčil s Trnavou aj krásnym gestom. Pobral sa do detského sanatória v Trnave, kde odovzdal deťom finančný dar. V sanatóriu na neho čakali nedočkavé deti.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM