Monika Hanigovská Rôzne

Ktoré vás zaujali najviac? Najčítanejšie články z Trnavy aj okolia

Prinášame vám najčítanejšie články nášho spravodajského webu z celého tohto týždňa. Pozrite sa, na ktoré sa klikalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku Ktoré vás zaujali najviac? Najčítanejšie články z Trnavy aj okolia
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Trnava ako vianočné mestečko

Najkrajšie sviatky v roku sa čoskoro ukážu aj v Malom Ríme. Aby v meste ožila vianočná atmosféra a rozvoniavali rôzne dobroty, musia organizátori pripraviť lokalitu pred tamojším podujatím. Námestie aj Hlavná sa v týchto dňoch mení na malé vianočné mestečko. Pozrite si VIDEO.

Skladali verejné sľuby

Ustanovujúce zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Trnava volebného obdobia 2018 – 2022 bolo rozdelené na slávnostnú a pracovnú časť. Počas slávnostnej časti sa odovzdávalo osvedčenie o zvolení novozvolenému primátorovi mesta Trnava.

Nasledovali sľuby, ktoré si po štyroch rokoch obnovil staronový primátor Trnavy Peter Bročka a noví poslanci Mestského zastupiteľstva, za ktorých prečítal sľuby Tibor Pekarčík. Prinášame vám VIDEO.

Mária Čírová s novinkou

Mladá talentovaná Trnavčanka vypustila do slovenských médií nový klip.Horúca novinka sa šplhá rýchlo v sledovanosti.

Žaloba na Čistý deň

Trnavský kraj podal žalobu na zariadenie Čistý deň. Dôvodom je fakt, že budovu a pozemky, ktoré Čistý deň užíval na základe zmluvy o výpožičke, zariadenie odmieta župe vrátiť. Prinášame podrobnosti.

Žiadajú neplatné voľby

Na Ústavný súd SR sa v utorok obrátila so sťažnosťou o neústavnosti a nezákonnosti volieb do obecného zastupiteľstva v obci Pečeňady v okrese Piešťany skupina kandidátov na poslancov. S poukázaním na účelové zvýšenie počtu voličov v obci tesne pred ich konaním 10. novembra žiadajú vyhlásiť voľby za neplatné.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM