Monika Hanigovská Rôzne

Vianočné trhy v Trnave? Spoznáme počas nich horúcu novinku!

Vianočné trhy v Trnave sa už pomaly, ale isto blížia. Práve počas nich obyvatelia nášho mesta spoznajú aj horúcu novinku. O čo ide?

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy v Trnave? Spoznáme počas nich horúcu novinku!
Zdroj: TASR

Vianočné trhy v Trnave sa tešia každoročne veľkej obľube. Stánky, rozvoniavajúce klobásky či iné dobroty, medovina, varené víno a viaceré zaujímavé lákadlá budú k sebe ťahať ľudí. A spoznáme aj zaujímavú horúcu novinku!

Horúca novinka

Mesto pripravilo úplnú novinku, ktorá bude mať premiéru práve počas vianočných trhov. Ako uvádza organizátor Mediaflash, horúcou novinkou budú papierové poháre s logom vianočnej Trnavy. Radnica tak chce bojovať proti nerozložiteľnému plastovému obalu. V Trnave si však budeme môcť vychutnať obľúbený nápoj aj z kúpeného keramického pohára. Mesto chce takto vyzvať svojich obyvateľov, aby boli čo najviac priateľskí k prírode.

Zdroj: TASR

Podľa slov organizátora, rozprávkovú atmosféru Vianoc umocní aj svetelná výzdoba, či pätnásťmetrový vianočný stromček, ktorý už nájdeme na Trojičnom námestí.

Sto živých stromčekov

Ako ďalej organizátor dodáva, návštevníci si budú môcť na pešej zóne vychutnať aj malé živé stromčeky. Počas prechádzky sa tam bude dať napočítať až sto takýchto stromčekov. Téme vianočných trhov sa na spravodajskom portáli Trnava 24 budeme venovať aj v ďalších dňoch a prinesieme vám o nich aj ďalšie zaujímavé informácie!

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM