Monika Hanigovská Kultúra

Modranka bola prehliadkou úžasných kostýmov: Vyše sto detských masiek, FOTO+VIDEO

To musíte vidieť! Detský karneval v Modranke bol krásnou prehliadkou pestrých kostýmov. Ani rodičia sa nenechali zahanbiť a niektorí dokonale ladili so svojimi ratolesťami.

Ilustračný obrázok k článku Modranka bola prehliadkou úžasných kostýmov: Vyše sto detských masiek, FOTO+VIDEO
41
Galéria
Zdroj: Juraj Berta

Tohtoročný tzv. detský karneval v prímestskej časti nášho mesta, bol zmesou zábavy. Bola to však najmä pestrá prehliadka všakovakých kostýmov od výmyslu sveta, ktorá kraľovala na tomto podujatí.

Karneval v Modranke zorganizoval vo februári Výbor mestskej časti Trnava – Modranka a niekoľko ďalších občianskych združení a dobrovoľníkov. O ceny a lákavé dobroty sa postarali aj sponzori. Súčasťou karnevalu bola diskotéka, sladké občerstvenie pre každého a vyhodnotenie najkreatívnejších masiek.

VIDEO: Takto sa zabávali najmenší na Detskom karnevale v Modranke
1
Galéria

KD Modranke sa zišli nielen princezné, hasiči a rôzni záchrancovia sveta. Našli by sme tu aj predstaviteľov indiánov, pirátov, zvierat, postavičiek počítačových hier ale napríklad aj lietadla a ďalších, krásne vypracovaných masiek.

Pod rukami šikovnej mamičky

Karneval mala na starosti šikovná mamička na materskej. „Pred rokom som karneval organizovala prvýkrát, nakoľko som sa dozvedela, že pôvodný organizátor končí. Tak som prebrala štafetu a idem si svojou ideológiou vpred,“ dodala jedným dychom Lenka Bagin Hornáčková, ktorá sa venuje aj iným tvorivým aktivitám v Modranke. „Z tejto akcie sme chceli spraviť výnimočný deň pre celé rodiny,“ prezradila nám ďalej Hornáčková.

Zdroj: Juraj Berta

101 masiek aj kúzelník

A pričom sa deťom najviac rozžiarili detské tváre? „Tento rok som zariskovala a vsadila som na kúzelníka, ktorý mal neskutočný ohlas. Deťom sa však páčilo absolútne všetko,“ informovala opäť organizátorka.

Podľa slov organizátorky sa na tohtoročnom detskom karnevale v Modranke stretlo dovedna 101 masiek. Mnohé zaujímavé kúsky si môžete prezrieť v našej priloženej fotogalérii alebo vo videu.

V Modranke sa predstavilo 101 masiek. Pozrite sa na niektoré z nich.
41
Galéria
Zdroj: Juraj Berta

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Hl. foto: Juraj Berta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM